Sikerrel zárult a virtual.drupa szakkiállítás

Az online térben rendezett virtual.drupa szakkiállítás és konferencia sikerrel zárult. Ezt bizonyítják a pozitív kiállítói és látogatói visszajelzések, valamint a statisztikai adatok is.

 

Várakozáson felüli látogatottság

A virtual.drupa szakkiállításon 35 ország 212 kiállítója mutatta be termékportfólióját és újdonságait az online bemutatótermekben. Emellett több mint 125 élő webes foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők.

 

virtual.drupa szakkiállítás
Kép forrása: drupa

 

Az átfogó konferencia program mellett 130 előadás közül is válogathattak a résztvevők, amik a legfontosabb kérdésekre, valamint a globális megatrendekre és azok iparra gyakorolt ​​hatására összpontosítottak. A rendezvény ideje alatt összesen mintegy 600.000 volt az oldalmegtekintés 45.000 látogatóval, 155 országból.

„A virtual.drupa azért jött létre, hogy fenntartsa a kapcsolatot az iparban a világjárvány idején is. A számok bizonyítják, hogy ezt el is értük” – foglalta össze Erhard Wienkamp, ​​a Messe Düsseldorf igazgatója.

„Örülünk a részvevőktől kapott pozitív visszajelzéseknek. A globális szereplők nagy száma – kiállítók és látogatók tekintetében is – olyan ipari párbeszédet eredményezett, ami a jelenlegi időszakban különösen fontos – nyilatkozta Sabine Geldermann, a drupa igazgatója.

A konferencia és a kiállítási tér négynapos előadásainak programja átfogó betekintést nyújtott az iparág jelenlegi problémáiba és kihívásaiba. Az esemény négy kulcsfontosságú témára összpontosított: a mesterséges intelligencia, az összekapcsolt fogyasztó, a platformgazdaság és a körkörös gazdaság.

 

virtual.drupa szakkiállítás konferencia
Kép forrása: drupa

 

A látogatók továbbra is élvezhetik a virtual.drupa előnyeit. A csevegési funkció október végéig nyitva marad, a videotárban pedig 2021. év május első hetétől az évvégéig igény szerint elérhetők lesznek a videók és az előadások, és elérhetők lesznek a kiállítók virtuális bemutatótermei is.

Jövőbeli ipari események

A következő drupa előtt (2024. május 28-június 7.) a Messe Düsseldorf és ázsiai kiállításai számos találkozási lehetőséget kínálnak, amelyek lehetővé teszik az ipar számára a kapcsolattartást. Ide tartozik például a Print & Digital Convention, amelyet 2021. október 20–21-re terveznek a düsseldorfi kiállítási központban. Ezen felül a globális Print Technologies portfólió következő eseményei továbbra is napirenden vannak: Indoprint (Jakarta, augusztus 11-14.), A PackPrint International és a Corrutec Asia (Bangkok, szeptember 22-25.) és a PackPrintPlas Philippines (október 7. és 9. között).

A drupa honlapja azonban továbbra is betekintést nyújt az ipar aktuális kérdéseibe és megoldásaiba, valamint 2021 őszére várható egy újabb virtuális konferencia nap megrendezése.

 

csomagolás innováció konferencia nyomdaipar nyomtatás szakkiállítás újdonság virtual drupa
..