Világviszonylatban is egyedülálló a Deufol csomagolósora

Írta: Csomor Zsolt - 2021 július 10.

A Deufol tavaly átadott csomagolóüzemében a legújabb automatizált technológiával készülő csomagolási alapanyagokat gyártja, illetve számos különböző típusú és méretű ipari termék csomagolását végzi automatikus feldolgozással.

 

Stratégiai megállapodás a szakemberek utánpótlására

A Deufol Hungary Kft. új üzemének kivitelezése 2019 október elején kezdődött, amit kevesebb mint egy év múlva már birtokba is vehetett. A Deufol Hungary Kft. és a Debreceni Szakképzési Centrum (DSzC) most a szakmai képzés különböző területeire kiterjedő stratégiai együttműködési megállapodást kötött, amely célzottan megteremti a lehetőségét a minőségi szakember-utánpótlásnak.

 

üzem csarnok targonca kerékpár kerékpártartó
Kép forrása: mle.hu

 

Az elkészült csarnokokban a Deufol egyrészt a legújabb automatizált technológiával készülő csomagolási alapanyagokat gyártja, másrészt számos különböző típusú és méretű ipari termék csomagolását végzi automatikus feldolgozási módszerrel, részben nagy teherbírású daruk segítségével. A csomagolás többek között egy világviszonylatban is egyedinek számító, hozzávetőlegesen 50 méter hosszúságú csomagolósor segítségével történik, amelyet kifejezetten a Deufol igényeire terveztek és gyártottak – ismertette Az üzemben jelenleg 85-en dolgoznak, amit hamarosan 100 főre növelnek – olvasható az autopro.hu oldalon. A vállalat dinamikus fejlődést tervez az elkövetkező években, amihez a legjobb embereket szeretnék megtalálni és megtartani, amihez a most megkötött stratégiai megállapodás is hozzájárul.