fbpx

Hamarabb házhoz szállítják, mintha leugrana érte a boltba

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 08.

Új partnerrel bővült a Wolt Magyarország hálózata: elindult a Wolt Market, amely élelmiszerek, háztartási cikkek 30 percen belüli házhoz szállítását kiszállítását kínálja. A Wolt Market a Wolt applikációjából érhető el, egyelőre a budapestiek vásárolhatnak innen, 2500 féle termékből válogatva.

 

Jövő év végére a teljes fővárost lefedheti a szolgáltatás

„A Wolt Market egy továbbfejlesztett, új csatorna születését jelenti, ahol az ár, a választék és a gyorsaság meghatározó tényezők. 30 perc alatt kiszállítjuk a bevásárlást, hosszabb távon pedig célunk, hogy a kiszállítási időt 15 percre csökkentsük – emeli ki Kónya Dávid, a Wolt Market kereskedelmi vezetője.

 

férfi telefon sisakszemüveg
Kép forrása: Archynewsy

 

A Wolt új szolgáltatása a felgyorsult világunkhoz és az online rendelések iránti egyre nagyobb igényhez igazodik. A Wolt Market arra törekszik, hogy kínálatában minden olyan árucikk elérhető legyen, amire csak egy vásárlónak szüksége lehet, minőségi, versenyképes árú termékekre építve. Az összeállításánál gondoltak az ételérzékenyekre és tudatos életmódot követőkre is. A Wolt Market kb. 2500 féle árucikkel kezdte meg működését, de a választék folyamatosan bővül.

Az első egység Újbudán nyílt meg, ahonnan Dél-Buda mellett a belváros nagy részéből már lehet rendelni. Év végéig további két egység indítását tervezik, és szeretnék folytatni a növekedést 2022-ben is. Cél, hogy a Wolt Market jövő év végéig lefedje a teljes fővárost, és ott legyen minél több olyan városban, ahol a Wolt is elérhető – olvasható a termekmix.hu oldalon.

A Wolt Market a Wolt applikációból érhető el, jelenleg naponta 8:00 és 23:30 között fogad rendeléseket.

 

Összeállította: Csomor Zsolt