fbpx

Nem tartják meg az idei italipari szakkiállítást

Írta: Csomor Zsolt - 2022 január 21.

A Covid-világjárvány 2022-ben is felrázza a nemzetközi rendezvénynaptárt a globális italtechnológiai szektorban. A BrauBeviale kiállítási tanácsadó bizottságban képviselt cégekkel és egyesületekkel folytatott egyeztetést követően a rendezvényszervező, a NürnbergMesse úgy döntött, hogy nem tartja meg a BrauBeviale 2022 szakkiállítást.

 

Jövőre találkozhat ismét a szakma Nürnbergben

A BrauBeviale az egyik vezető nemzetközi szakkiállítás az italipar számára Nürnbergben, mintegy 1 100 hazai és nemzetközi kiállítóval, valamint mintegy 40 000 szakmai résztvevővel Németországból és külföldről.

 

hordó söröshordó ember pult
Kép forrása: BrauBeviale

 

A Nürnbergmesse a kiállítókkal, cégekkel és egyesületekkel egyeztetve döntött úgy, hogy a világjárvány okozta kockázatok és nehézségek miatt idei évben november 8-10. között tervezett BrauBaviale 2022-t nem tartja meg.

„Ezzel a lépéssel korán reagálunk a piac aggályaira, és biztosítjuk a tervezési megbízhatóságot az iparág számára” – mondja Andrea Kalrait, a BrauBeviale és a Beviale Family ügyvezető igazgatója. A következő BrauBeviale tehát 2023. november 14. és 16. között lesz Nürnbergben.

 

Összeállította: Csomor Zsolt