Hyundai 5 tonnás elektromos targonca

Írta: Transpack-2022/II. lapszám cikke - 2022 április 22. -Hirdetés

Passzol az üzletfilozófiájukhoz

Nemesnádudvaron, a HuHome Kft. bemutatótermében találkozunk Megyeri Julianna ügyvezetővel. Merő véletlen, hogy pont ezen a napon kezdte meg működését a webáruházuk, amely elsősorban az Etsberger Kft. különleges minőségű, környezetbarát tömör fa fenyőbútorait, továbbá négy másik hazai cég lakberendezési tárgyait forgalmazza. Az árumozgatás sztárja a Hyundai 5 tonnás elektromos targonca, amely nemcsak bivalyerős, de passzol is az üzletfilozófiájukhoz, ráadásul szép is.

Megyeri Julianna, a HuHome Kft. ügyvezetője
Megyeri Julianna, a HuHome Kft. ügyvezetője

Hogyan született meg a HuHome webáruház ötlete?

Az anyacég, az Etsberger Kft. keretein belül bontakozott ki a HuHome Kft. tevékenysége, és maga a webáruház is. A Közgázon végeztem, a bankszektorban dolgoztam 23 évet lakossági értékesítési vezetőként, onnan jöttem 10 éve az Etsbergerhez. Eredetileg üzletvitel, marketing és tanácsadás volt a fő tevékenységünk. Másfél éve vettük fel a HuHome Kft. nevet, akkor fogtunk bele a profilváltásba is. Két dolog motivált minket. Az egyik az Etsberger Kft. gazdag fenyőbútor termékpalettája, amely összhangban van az élhető, egészséges környezettel, a fenntarthatósággal, a körforgásos gazdaságra törekvő világtrenddel. A másik pedig az a felismerés, hogy saját magunkat mi magunk tudjuk a legjobban képviselni – a kézenfekvő megoldás így egy saját webáruház létrehozása lett.

Miként állt össze a webáruház kínálata?

Kizárólag magyar gyártók lakberendezéssel, otthonnal kapcsolatos termékeit forgalmazzuk. Első körben főleg térségünk gyártói számára kívánunk lehetőséget teremteni, függetlenül attól, hogy melyik milyen nagyságrendben termel. Az a lényeg, hogy minőségi legyen a produktum, és megfeleljen a fenntarthatóság szempontjainak. Az elérhetőségről pedig mi gondoskodunk. Áruházunk minden beszállítójáról – ami nem jellemző a magyar piacon – rövid bemutatást is adunk a weboldalunkon, és a kommunikációban is segítjük őket.

Melyek ezek a beszállítók?

Az Etsbergeren kívül még két másik nemesnádudvari cég, a Virág Kaptár és a Vertex alkotja az induló csapatot. Az előbbi kaptárakat, az utóbbi konyhabútorokat készít. Van egy kárpitos termékeket előállító gyártó is, a bajai MD-Four, továbbá két matracos vállalkozás, a veszprémi Best Dream és a bősárkányi BioTextima. Együtt, csapatban sikeresebbek lehetünk, ez a mottónk. Egyébként a HuHome bemutatótermében meg is lehet nézni-fogni ezeket a termékeket.

Milyen vevőkörre számítanak?

Vásárlói körünket elsősorban a nők alkotják, a 25-től fölfelé bármely életkorban, hiszen egy nő, ha igényes és tudatos, akkor szinte mindig keres valamit, ami még kell az otthonába.

Mi a trendi a körükben?

A bio-, öko- és kézművestermékeknek nagy a divatjuk, árukínálatunk ezt a szegmenst képviseli. Anyacégünk, az Etsberger több mint ötszáz környezetbarát fenyőbútorát kínáljuk a klasszikustól, a modernig különböző stílusokban, 23 színvariációban. „Az újíts fel a bútoraidat” trendnek is megfelelnek, hiszen tömör fából készülnek, így a későbbiekben bármilyen sérülés esetén újra lehet csiszolni. Az előállítástól kezdve, a megvásárolt áru célba juttatásáig környezetbarát-megoldásokra törekszünk. Például a csomagolásból száműztük a műanyagot és a hungarocellt, kizárólag papírt használunk. Üzletfilozófiánk meghatározó eleme a fenntartható, jövőbe mutató megoldások keresése és alkalmazása. A Hyundai 5 tonnás elektromos targoncát is ezért választottuk.

Milyen szempontjaik voltak még a kiválasztásában?

Olyan nagyon erős gépet kerestünk a logisztikai-raktározási feladataink ellátásra, amely emberbarát megoldásokkal is rendelkezik, és a kezelője számára is komfortos. A Hyundai 5 tonnás elektromos 50B–9 targonca már az a kaliber, amelynek a kényelmi funkciói is maximálisak: fülkés, fűthető-hűthető, és gyakorlatilag nincs zajterhelése. Ráadásul egy lakberendezési áruházhoz illően még szép is! (A 9-es széria formatervét Red Dot Design Award díjjal jutalmazták – a szerk.)

targonca Hyundai

Miért a Hyundai márka mellett döntöttek?

A Hyundairól kaptuk a legtöbb pozitív visszajelzést. Anyacégünknél ugyanis gazdag tapasztalati tudás halmozódott fel az anyagmozgató gépekről, kikértük a tulajdonos véleményét ezekről. Az AXIÁL képviselőjét is kifaggattuk, milyen felhasználói visszajelzéseket kaptak a márkáról. A végeredmény az lett, hogy műszaki paramétereiben, valamint ár–érték arányban a Hyundai a legjobb választás számunkra.

Február első hetében érkezett meg. Üzembe helyezésekor az AXIÁL szakembere bemutatót tartott a két targoncás kollégának, akik nagyon elégedettek az új szerzeménnyel. Bivalyerős, 3 méter 30 centire képes felemelni egy 5 tonna súlyú rakományt. A motorja is kellően erős. Dicsérik az akkukapacitását is: 9 órát bír egy feltöltéssel. Nagyra értékelik a komfortos fülkét, a rugós és karfás ülést is, ahonnan minden kézre áll, a színes LCD kijelzőt, amelyen minden információ megjelenik, amire csak szükségük van.

Milyen növekedési pályát lát a HuHome webáruház előtt?

Mindig bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban! Évről évre dinamikus növekedéssel számolunk. Ennek megvannak a feltételei, hiszen kiváló dolgokat kínálunk, elérhető áron. Bízom tevékenységünk térségfejlesztő hatásában is. Jó érzéssel tölt el az a tudat, hogy hazai termékkínálatunkkal a magyar munkahelyeket, a magyar gyártókat erősítjük.

Popovics Gizella | AXIÁL Kft.