fbpx

A kereslet és a kínálat összehangolása, avagy a logisztika nehézségei

Írta: - 2022 augusztus 01. -Hirdetés

Bőven találni fuvarozás témában hirdetéseket, mindkét „oldal” részéről. Sokan keresnek optimális, nekik megfelelő munkát, megint mások elszántan kutatják azokat a munkavállalókat, akik örömmel vetnék bele magukat a fuvarozás tengerébe. Igen ám, de látszólag sokszor ez a két igény nem feltétlenül találkozik egymással. Márpedig erre a logisztikai fennakadásra mindenképpen nélkülözhetetlen találni egy gördülékenységet biztosító megoldást. Még szerencse, hogy ez már létezik!

Mi a sikeres logisztika kulcsa?

Kétségtelenül a kontroll. Az ellenőrzés. Mind a munkát keresők, mind a munkalehetőséget ajánlók számára a legfontosabb kritérium a megbízhatóság. Ebben nincsen semmi meglepő. A bizalmi légkör megléte mindig is prioritást élvezett. Ám manapság talán még hangsúlyosabb, mint eddig valaha! Azok, akik kínálják a munkát olyan szakembereket keresnek, akik egyrészt kellően elhivatottak a hivatásukat illetően, másrészt pontosan ebből a típusú megbízhatóságból fakadóan lehet velük tervezni, számolni és rájuk alapozni. Ugyanakkor a másik oldalon is megjelenik ugyanez a fajta igény a bizalomra, a kölcsönös megértésre, arra a típusú légkörre, amiben tényleg előremutató üzletek születhetnek.

Az internet forgatagában, azonban erre kifejezetten nehéz első körben összekötő hidat találni. A sofőr állás keresett témakör, mind a két fél részéről, érdeklődésből tehát nincsen hiány. Ám az abszolút érthető, hogy „bárhol” csak kevesen hirdetnek szívesen. Pontosan azért, mert vélhetően rendelkeznek már olyan múltbeli negatív tapasztalattal, amikor a nyílt őszinteségért cserébe nem az jött válaszként, ami egyébként ilyen esetben elvárható lenne. Márpedig egy-két hasonló pofon után teljesen érthető, ha egyfajta kételkedés, sőt gyanakvás alakul ki, ami aztán persze még a legkorrektebb kapcsolatteremtéseket is megmérgezheti.

Mi jelenthet megoldást erre a szorult helyzetre?

Röviden és tömören a www.soforallasok.com. Ez az a felület, ahol végre a piaci szereplők kontrollált, azaz bebiztosított, tiszta terepen találkozhatnak egymással, hogy egyeztessék a feltételeiket. Ez az az oldal, ahova regisztráció nélkül, pillanatok alatt felkerülhetnek a hirdetések, amik megvizsgálás után ki is kerülnek. A jelentkezők közvetlen módon reagálhatnak a lehetőségekre és tempósan létrejöhet a kapcsolat. Tulajdonképpen ennyire egyszerű, egyúttal nagyszerű az egész! A jövőben innentől kezdve nem kell azon gondolkodni, hogy vajon hova menjenek ki a hirdetések, egyáltalán létezik-e olyan website, amiben meg lehet bízni. Mert igen, létezik!

Az e-mail-es kommunikációnak köszönhetően a hirdetések beküldése után minden mozzanatot értesítések követnek. Így aztán esélytelen lemaradni a legújabb fejleményekről. Ha pedig az állás betelt vagy ha történetesen a munkakeresés immár találásba váltott át, akkor a hirdetések pillanatok alatt leszedhetőek. Mivel a kontrollált környezet eredendően, ingyenesen adott, így a megbízhatóság, a bizalmi légkör az az alap, aminek a kialakítására már nem kell időt és energiát szánni. Márpedig önmagában ez az előny aranyat ér!