fbpx

A Mewa immár fél évtizede élvez különleges státuszt

Írta: Csomor Zsolt - 2022 augusztus 23.

Superbrand elismerést olyan márka kaphat, amely a maga területén mértékadó, amely ügyfelei és versenytársai számára egyaránt benchmarkként szolgál. A B2B márkák között a Mewa már fél évtizede élvezi ezt a különleges státuszt: a német textilszolgáltató immár sorozatban ötödik alkalommal nyerte el a Business Superbrand elismerést.

Egy mértékadó B2B mára

Horváth László ügyvezető büszkén akasztotta a falra az ötödik Superbrand oklevelet. „Ez a díj elismerése mindazon értékeknek, amelyek meghatározóak vállalatunk számára: ügyfél-elkötelezettség, minőség a szolgáltatásokban, felelősség munkatársaink és a környezet iránt”.

ember oklevél terem
Horváth László, a Mewa magyarországi ügyvezetője (jobbról) és Kövesdy Gábor, a Business Superbrands márkamenedzsere (balról)

A kitüntetés azzal is kitűnik a hasonló elismerések közül, hogy nem lehet rá pályázni: a vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján választják ki a díjazottakat.

„A zsűri ezzel a sorozatban ötödször megítélt kitüntetéssel a Mewa márkafejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítményét ismerte el” – emelte ki Kövesdy Gábor Business Superbrands márkamenedzser az oklevél átadásakor.

ember oklevél fúró
Horváth László ügyvezető már az ötödik Business Superbrand diplomát akaszthatja a falra (Képek forrása: MEWA)

„Büszke vagyok arra, hogy a Mewa ötödik alkalommal is Business Superbrand lett, és úgy gondolom, hogy ez az elismerés a fenntartható fejlődés és természeti erőforrások megóvása érdekében kifejtett erőfeszítéseinknek is szól” – fűzte hozzá az ügyvezető.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar Mewa számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi Magyarországon az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén.

Összeállította: Csomor Zsolt