fbpx

Élezéssel az ipar szolgálatában

Írta: - 2022 október 26. -Hirdetés

Kiváló minőség, professzionális hozzáállás, egyedülálló szakmai tapasztalat tette piacvezetővé a Keményfém Kft.-t. A több mint 30 éves szakmai tapasztalat nyomda-, csomagoló-, műanyag-, fém-, fa és élelmiszeripari, valamint a hulladékfeldolgozó cégek szolgálatában, megbízható referenciát jelent leendő ügyfeleink részére.

A cég szolgáltatásainak kínálata folyamatosan bővült, ahogy a piac, a vevők, a trendek megkívánták, hiszen számtalan ipari szegmensben alkalmaznak a termelésben késeket a legkülönfélébb felhasználási célokkal.

A Keményfém Kft. szakemberei a jó mester gondosságával, szakszerűen, magas minőségben éleznek papírvágó késeket, lemezolló késeket, körkéseket, körfűrészlapokat, szalagfűrészlapokat, gyalukéseket, daráló késeket, a felsorolást még sokáig folytathatnánk.

A cég több vezető késgyártó márkát képvisel Magyarországon, az 1000 m2-es telephelyünkön a 25 munkatársunk 1200 ügyfelet szolgál ki.

Folyamatos beruházásainknak köszönhetően a legmodernebb gépekkel biztosítjuk ügyfeleink számára a lehető legnagyobb pontosságú élezést, ami rendeltetésszerű használat mellett nagymértékben növeli a kések élettartamát!

Rugalmas feltételekkel állunk – a késélezést kérő vevőink igényeihez igazodva, rövid határidővel, akár személyes átvétellel, akár országos házhoz szállítással – rendelkezésre.

A késélezés mellett ingyenes szakmai tanácsadást is biztosítunk. Szolgáltatásaink részét képezi a problémafeltárás, az élezési szögprobléma megoldása, vágógép-beállítás, továbbá igény esetén a késvásárlásban is segítünk.

Rövid határidővel vállaljuk kései élezését!

Országos házhoz szállítással igyekszünk kényelmessé tenni szolgáltatásunkat.

Természetesen telephelyünkön is állunk mindenkor ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben személyes átvétellel kérik élezési szolgáltatásunkat.

Az alábbi ingyenes szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

  • szakmai tanácsadás,
  • problémafeltárás,
  • élezési szögprobléma megoldása,
  • késvásárlási tanácsok.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A KEMÉNYFÉM KFT. SZOLGÁLTATÁSAIT VÁLASZTJA!

Keményfém Kft.

Dabas, Vasút u. 105

06-29-360-135

[email protected]

www.kemenyfem.hu