fbpx

Csomagolóipari vállalkozások is bejelentkeztek

Írta: Barna Ferenc - 2023 július 18.

Nagy a népszerűsége az idei szőlő-, bor-, gyümölcs- és olajbogyó-termesztési ágazat vezető szakkiállításának, ugyanis a SITEVI nem csak a közvetlen szakmabelieket vonzza. Jelentős a kapcsolt ágazatokból érkező vállalkozások száma is; a csomagolás, palackozás és szállítás területéről már 89 kiállítót regisztráltak.

Kupakok
Nagy az érdeklődés a szőlő-, bor-, gyümölcs- és olajbogyó-termesztési ágazatból a kiállításra (fotó: SITEVI)

A 2023-as kiállításnak ez idáig 123 nemzetközi, köztük 14 új olasz kiállítója van

Bár hat hónap hátra van még a rendezvény kezdetéig, a visszaigazolt standfoglalások az ágazat szakembereinek komoly érdeklődését mutatják. A rendelkezésre álló kiállítási területek több mint 90%-át lefoglalták, a rendezvénye idén még szélesebb választékkal és több mint 140 új kiállítóval büszkélkedhet. Az Occitanie/Pyrénées-Méditerranée regionális hatóság támogatásának, a kiállítók elköteleződésének és a bőséges tartalomnak köszönhetően a SITEVI 2023 kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik.

A többnapos rendezvény a franciaországi Montpellier kiállítási központban került megrendezésre, időpontja 2023. november 28-30.

Egy nagyon várt év az ágazat szakemberei részéről

Legyen szó nagy nevekről, történelmi szereplőkről, start-up-okról, borászokról, bortermelőkről, gyümölcstermesztőkről vagy olajbogyó-termelőkről, a SITEVI kihagyhatatlan esemény az ebben az ágazatban tevékenykedők számára.

Azonban jelentős a csomagolással, palackozással és a szállítással összefüggő vállalkozások jelenléte is a kiállításon. A legtöbb kiállító ebből a szegmensből a csomagolóanyagokkal, üvegekkel és a palackozáshoz használt segédanyagokkal érkezik (címkézés, alumínium zárak, műanyag és parafadugók).

Az összetett gazdasági, társadalmi, éghajlati és környezeti helyzetet tekintve a 2023-as kiállítás minden eddiginél jobb lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy felfedezzék a legújabb innovációkat, betekintést nyerjenek a piaci trendekbe, és emellett a szakemberek segítséget kapjanak az előttük álló kihívások leküzdésében.

Angol nyelvű banner: a kiállítás tárgya, helye és ideje

Forrás: SITEVI