fbpx

Bővült a Berlin Packaging cégportfóliója

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 09.

A chicago-i székhelyű Berlin Packaging, a világ legnagyobb hibrid csomagolóanyag szállítója bejelentette a 2003-ban Steve Shim által alapított, dél-koreai csomagolástechnikai cég, a Nest-Filler PKG Co. Ltd. felvásárlását. A felvásárolt vállalat a csomagolóanyag ipar, a szépségápolási és kozmetikai termékek szegmensében számít meghatározó szereplőnek. A vállalat innovatív műanyag- és üvegcsomagolási termékek széles portfólióját kínálja, nagy hangsúlyt fektetve a fenntartható megoldásokra.

palack
Berlin Packaging, a világ legnagyobb hibrid csomagolóanyag szállítója

Ez egy rendkívül stratégiai akvizíció a Berlin Packaging számára, amely így kibővíti jelenlétét az ázsiai és csendes-óceáni térségben. A felvásárlás emellett még nagyobb hozzáférést biztosít a Berlin Packaging ügyfeleinek a prémium bőrápoló csomagolásokhoz, amelyeket Dél-Koreában, a bőrápoló termékek meghatározó piacán gyártottak.

A Berlin Packaging a rendszeres cégfelvásárlásairól is ismert az iparágban. A mostani akvizíciójuk már a harmadik az idei évben (korábban a Coropoulis Packaging-et és a StyleGlass-t is felvásárolták).

Czékus Mihály