fbpx

Már pályázhat „Az Év Logisztikai Menedzsere 2023” díjra

Írta: Csomor Zsolt - 2024 január 22.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 1994-ben hirdette meg először, és azóta is évente adományozza „Az Év Logisztikai Menedzsere” címet. Idén február 15-ig várják a pályázatokat.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idén 30-ik alkalommal várja a pályázatokat „Az Év Logisztikai Menedzsere” díjra, melynek célkitűzései:

– a logisztikai szakterület fenntartható művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakembereket elismerje,

elismerése,

– a logisztikai szemléletmód és integrált eszközrendszer hazai alkalmazásában élenjáró személyek, vállalatok megismertetése a szakmai közvéleménnyel,

– szakmai tradíciók kialakítása a logisztikában.

Az Év Logisztikai Menedzsere elismerést olyan, a logisztikai területen vezető gyakorlati munkakörben dolgozó szakember kaphatja meg, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy eredményesen és fenntarthatóan működő logisztikai rendszer létrehozásában, bevezetésében – és amelynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság- és versenyképesség-javulást eredményezett – olvasható az MLBKT felhívásában.

hajókikötő teherszállító hajó konténer

A jelölés történhet a munkaadó, egy szakmai szervezet vagy bármely magánszemély által a jelölő lap kitöltésével. A pályázatot írásban kell eljuttatni az MLBKT Titkárságára e-mailben a [email protected] címre, aminek tartalmaznia kell:

– a jelölt nevét, beosztását, elérhetőségét, vállalatának nevét,

– a jelölt rövid szakmai önéletrajzát, esetleges publikációit,

– a jelölt eredményeit a logisztika területén, szakmai előmenetelét és tevékenységét, az általa, illetve vállalata által elért konkrét eredményeket, és ami alapján a javaslat megfogalmazódott.

A jelölőlaphoz 2 db (egyenként legfeljebb 2 oldalas) csatolmány mellékelhető.

(Az MLBKT elnökségének döntése alapján az elnökség tagjai nem nevezhetők a díjra.)

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. február 15.

A felhívás IDE kattintva érhető el. A pályázati űrlap az MLBKT oldaláról tölthető le.