fbpx

E-Driverline, Volkswagen innováció flotta-üzemeltetők számára

Írta: Czékus Mihály - 2024 január 22.

A Volkswagen Financial Services (VWFS) piacra dobta a flottatámogató e-Driverline concierge megoldását, amely Driverline szolgáltatását digitális önkiszolgáló platformra terjeszti ki.

Hozzáférést biztosít mindenhez, amire a flotta-illesztőprogramoknak szüksége van a karbantartási követelmények kezeléséhez, a rutinszolgáltatásoktól a hibatámogatásig.

A cég állítása szerint az E-Driverline támogatja a flottaüzemeltetőket flottájuk üzemidejének kezelésében és a járművezetők kezébe adja az irányítást járműveik egyszerű karbantartásához.

app
A platform a támogatási szolgáltatások széles skáláját fedi le

Az E-Driverline egy forradalmian új eszköz, amely egyaránt támogatja a járművezetőket és a flottaüzemeltetőket.

A fejlesztők tudják, hogy nem minden sofőr szereti, ha telefonon kell támogatást kérnie, ezért az új megoldás a Driverline hívási megoldás digitális replikációjaként működik, támogatást nyújtva az összes jármű-karbantartási szolgáltatáshoz online, nagyobb rugalmasságot biztosítva.

A platform a támogatási szolgáltatások széles skáláját fedi le, beleértve a meghibásodásokat és baleseteket, a szervizt és a karbantartást, valamint a gumiabroncs- és üvegcserét. A megoldás minden járműtípust felismer, hatékony támogatást nyújtva a növekvő követelményekhez, például az elektromos járművekhez (EV), ahol a központi hub a közeli járműtöltőhelyek térképét tartalmazza.

A fejlesztő szerint az E-Driverline jövőbiztos megoldás és készen áll a csatlakozni kívánó autók fogadására. Ahogy a kapcsolat tovább fejlődik, az adatok közvetlenül integrálhatók lesznek a platformmal, hogy zökkenőmentes digitális élményt nyújtsanak.