fbpx

Ősszel ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA a HUNGEXPO-n

Írta: Czékus Mihály - 2024 február 06.

Hiánypótló rendezvény került a hazai kiállítás palettára. A HUNGEXPO Zrt. együttműködve a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével (KSZGYSZ) 2024. őszén egy új, hiánypótló kiállítást vezet be a magyar piacra. Az első ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás 2024. október 1-3. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A jövőbe mutató kiállítás fókuszában a 21. század egyik legfontosabb kérdése áll: hogyan tudjuk társadalmunk, gazdaságunk, ipari tevékenységük átalakításával, alkalmazkodási praktikákkal élhető szinten tartani környezetünket?

Az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás célja, hogy a legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait és a régiós üzleti platformnak köszönhetően új üzleti kapcsolatokat építsenek a jövőbeni együttműködésekhez.

A jövőbe mutató kiállítás fókuszában a 21. század egyik legfontosabb kérdései állnak

A kiállítás célközönsége szakmai, elsősorban a zöldipari cégek képviselőit, önkormányzati és állami döntéshozókat, szakmai szervezetek- és felsőoktatási intézmények képviselőit várja hazai és nemzetközi területről egyaránt. A konferenciák, workshopok, előadások fókuszában a környezetipar aktualitásai, a jövő megoldásai állnak.

A kiállítás célja, hogy nemzetközi szinten is fórumot teremtsen a környezetipari szakma számára, így a régióban egyedülálló módon, hazai és nemzetközi téren egyaránt a szakma csúcstalálkozójává váljon. A kis- és középvállalkozások számára nemzetközi üzleti fórumot biztosításon, valamint külpiaci megjelenésüket támogassa, elősegítse bekapcsolódásukat a globális környezetvédelmi programokba.

Az idei ősz új kiállítása egy széleskörű együttműködés eredménye. Szakmai oldalról a KSZGYSZ és Magyar Víziközmű Szövetség, marketing oldalról pedig a Messe & Marketing Michael Pittscheidt közreműködésével valósul meg. A szervező kedvezményes előjelentkezési határidőt (2024. február 15.) biztosít az kiállítóként érdeklődőknek.