fbpx

Megjelent a Zöldgazdaság című kiadvány

Írta: Czékus Mihály - 2024 február 07.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) második alkalommal készítette el a zöldgazdaságot érintő változásokat, innovatív megoldásokat, hazai és nemzetközi trendeket bemutató kiadványát. A Zöldgazdaság címet viselő kiadvány mintegy 250 oldalnyi tartalommal, 70 vezető zöldipari szakember munkájának az eredménye.

kiadvány
A napokban megjelent kiadvány tematikája teljes mértékben átfogó

Azok a cégvezetők, szervezetek vezetői, fenntarthatóságért felelős szakemberei, akik hosszútávra terveznek, előrelátóan gondolkodnak és mindent megtesznek azért, hogy felkészülten várják a változásokat és ezáltal sikerrel megtalálják a cselekvési irányt, napi munkájukban mintegy iránytűként használhatják a kiadványt.

Két évvel ezelőtt jelent meg az első Zöldgazdaság kiadvány, amelyet a szakma egyértelműen pozitívan fogadott, sőt a kiadvány fél éven belül választható egyetemi tananyaggá is vált.

A napokban megjelent kiadvány tematikája teljes mértékben átfogó. A körforgásos gazdálkodástól a logisztikáig, a hulladékgazdálkodástól a kritikus nyersanyagokig számos területet, a felkért szakembereknek köszönhetően mélységében érint.

A kiadvány nyomtatott és digitális változatban egyaránt elérhető.