fbpx

Amper – nemzetközi elektrotechnikai és automatizálási szakkiállítás

Írta: Czékus Mihály - 2024 február 28.

Az AMPER Európa legnagyobb szakkiállítása az elektrotechnika, elektronika, energia, automatizálás és digitalizálás, valamint a világítás és biztonság területén. A kiállítás és vásár az idén 30. alkalommal kerül megrendezésre, 2024. március 19. és 21. között a Brno-i Kiállítási Központban. A rendezvény évente bemutatja a technológiai újdonságokat, innovációkat és fejlett megoldásokat és előrevetíti az elektromos ipar jövőbeli trendjeit.

Amper_2024
Európa legnagyobb elektronikai szakkiállítása. (kép forrása: amper.cz)

A rendezvény évről évre megerősíti egyediségét és stabil pozícióját a vezető B2B szakvásárok között. Az idei évben 28000 négyzetméteres kiállítási területen, 20 országból érkező, több mint 400 kiállító termékeivel és szolgáltatásaival találkozhatnak a vásár látogatói.

A kiállításon az elektromos szektor, vezető vállalatai vesznek részt, hogy termékpalettájukat széles közönség elé tárják – beleértve az elektrotechnika, automatizálás, létesítménytechnika, kommunikáció és vezeték nélküli technológia területéről származó termékeket és megoldásokat. Az Amper részeként az „Arany Amper” verseny győzteseit is díjazzák.

A vásár kiállítói átfogó és hatékony megoldásokat kínálnak kis- és nagyvállalkozások számára az elektromos energia termelése, elosztása és tárolása terén. Bemutatásra kerülnek a transzformátorok legújabb modelljei és a kapcsolóberendezés-technikai innovációk is. A vásár minden évben fontos témája az e-mobilitás, amely az AMPER e-MOTION vásár kísérőprogramjának középpontjában áll. 

Az innovatív vezérlési és szabályozási rendszerek technológiái, valamint a feldolgozóipari vállalkozások digitális átalakulását szolgáló szoftverek és hardverek számos kiállító standján megtalálhatók lesznek. Az AMPER vásár hagyományosan ideális hely a kiállítók innovációinak bemutatására az otthonok és egész városok okos megoldásai terén.

Az Amper hivatalos, magyarországi képviseletét az Interpress Kiállítások & Interpress Travel látja el.

Amennyiben egy vállalkozás meg szeretné spórolni az 500 CZK vásári napi belépőjegyet, annak érdemes megkeresnie a kiállítás hazai képviselőjét, ingyenes belépést biztosító kódokért.