fbpx

ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA…

Írta: - 2024 május 03. -Hirdetés

Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás

2024. október 1-3. között kerül megrendezésre az ENVIRONTEC 1. Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás. A magyar kiállítási piacon hiánypótló rendezvény a HUNGEXPO Zrt. és a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének együttműködésében valósul meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A kiállítás fókuszában a 21. század egyik legfontosabb kérdése áll: hogyan tudjuk társadalmunk, gazdaságunk, ipari tevékenységük átalakításával, alkalmazkodási praktikákkal élhető szinten tartani a környezetünket?

Az ENVIROTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás célja, hogy a legfrissebb ágazati és iparági trendek, környezeti technológiák iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait, és a régiós üzleti platformnak köszönhetően új üzleti kapcsolatokat építsenek a jövőbeni együttműködésekhez.

A kiállítás díszvendége HOLLANDIA lesz, aki mellett már számos hazai és nemzetközi cég foglalta le helyét az eseményre. Néhányan azok közül, akikkel már biztosan találkozunk idén októberben az első ENVIRONTEC kiállításon: 3B Hungária Kft., 3W Systems Kft., Agriapipe Kft., Bauer Kft., Encotech Kft., FO-VILL Energy Kft., Grand Union Kft., Green Lab Magyarország Kft., H-TRIÓ Kft., Lutz Szivattyúk Magyarország Kft., ORWAK Magyarország Kft., Oxyma Systems Kft. Zábrák Kft.

A résztvevő cégek számára elérhető ENVIRONTEC Díj pályázat keretében díjazni kívánjuk a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként állítva azokat a szektor valamennyi szereplője számára. Az ENVIRONTEC Díjjal nem titkolt célunk, hogy a környezetipar területén tevékenykedők számára olyan értéket teremtsünk, mely egyben jelenti majd a teljes szakma elismerését is.

A kiállítást több helyszínen is szakmai programsorozat kíséri, melyeken hazai és nemzetközi szakemberek előadásain, prezentációin vehetnek részt az érdeklődők. A KSZGYSZ által szervezett konferenciák felölelik az éghajlatváltozás és klíma, a barnamezős beruházások, valamint a körforgásos gazdaság témaköröket. A szakmai programokat gazdagítja a Magyar Víziközmű Szövetség (MAVÍZ) és a KÖVET is.

A kiállítás célja továbbá, hogy olyan fórumot teremtsen a környezetipari szakma számára a régióban egyedülálló módon, amely hazai és nemzetközi téren egyaránt a szakma csúcstalálkozójává válhat. A kis- és középvállalkozások számára nemzetközi üzleti fórumot biztosításon, valamint külpiaci megjelenésüket támogatva, elősegítse bekapcsolódásukat a globális környezetvédelmi programokba.

Szakmai partnereink a KSZGYSZ, MAVÍZ és KÖVET mellett, nemzetközi törekvéseinket segíti együttműködésünk a Messe & Marketing Michael Pittscheidt-val, akik kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek környezetipari tematikájú kiállítások területén.

Az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás iránt folyamatos a kiállítói érdeklődés!

Várjuk még mindazon cégek jelentkezést, akik számára témáját tekintve releváns a kiállítói megjelenés!

KEDVEZMÉNYES ELŐJELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. MÁJUS 31.!

Kapcsolat és bővebb információ: ENVIRONTEC HONLAP