fbpx

Kihívást jelentő fuvarokat hajtott végre a cargo-partner

Írta: Sajtóközlemény - 2024 szeptember 16.

A cargo-partner megbízható vasúti és légi szállítmányozási szolgáltatásaival segíti a nemzetközi kereskedelmet a kritikus határidők betartásában: egyik ügyfelével folytatott sikeres együttműködés részeként a közelmúltban több vasúti és légi szállítmányozási megoldással bizonyította elkötelezettségét a rugalmas és megbízható szolgáltatások iránt.

A NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC. csoport tagjaként a cargo-partner nemrégiben több szállítmányt kezelt egy neves páneurópai kereskedő számára, megbízható vasúti és légi szállítási megoldásokat alkalmazva az időkritikus szállítmányok teljesítése érdekében.

daru fülke konténer
Képek forrása: cargo-partner

„Örömünkre szolgál, hogy sikeresen támogathattuk ügyfelünket ezekben az időkben is. Csapatunk elkötelezettsége a zökkenőmentes koordináció és a magas színvonalú szolgáltatás iránt ismét bebizonyította a cargo-partner képességét a komplex logisztikai megoldások kivitelezésében” – mondta Felix Miletich, a cargo-partner vasúti termékfejlesztésért felelős igazgatója.

Személyre szabott vasúti szállítási megoldások

Augusztus elején a cargo-partner közel 160 darab 40 lábas konténer szállítását szervezte meg hat kínai helyszínről Lengyelországba, Magyarországra és Romániába. Az első 18 konténer Malaszewicze-be és Budapestre érkezett. A szállítmányok többsége azonban két dedikált blokkvonattal indultak útnak Xi’an-ból.

vonat mozdony konténer
Képek forrása: cargo-partner

Az első konténervonat augusztus 12-én 55 konténerrel Malaszewicze felé indult, a második pedig, augusztus 14-én 13 konténerrel Malaszewicze és 42 konténerrel Budapest felé. A fennmaradó 29 konténert a cargo-partner rendszeres indításainak köszönhetően szállítják.

Ez a nagyszabású művelet alátámasztja a cargo-partner személyre szabott megoldásait, lehetővé téve a kereskedő számára a kritikus határidők betartását költséghatékony és környezetbarát módon.

repülőgép raklap rakomány
Képek forrása: cargo-partner

Hatékony légi szállítási szolgáltatások

A vasúti szállítás mellett a cargo-partner sikeresen lebonyolított egy közel 40 tonnás, Indiából Lengyelországba irányuló sürgős légi szállítást is, amely 7 beszállító 18 külön szállítmányát jelentette. A termékeket a cargo-partner elkötelezett poznańi csapata koordinált, hogy a kereskedő időben megkapjon minden szükséges árut egy fontos promóciós kampányhoz.

A gyártási késedelmek ellenére a cargo-partner részletes tervezéssel és az összes szükséges vámdokumentum kellő időben történő elkészítésével biztosította a szállítást. A termékek a kereskedő szoros határidejének betartásával, menetrend szerint érkeztek meg.

A cég ügyfele elégedetten nyilatkozott a magas színvonalú kommunikációról, tájékoztatásról, valamint a cargo-partner megbízhatóságáról és hatékonyságáról

Összeállította: Csomor Zsolt