fbpx

A Wolt a rendelés napján házhoz szállítja a dm termékeit

Írta: Csomor Zsolt - 2024 augusztus 31.

Augusztustól a dm budapesti vásárlói új házhoz szállítási módot választhatnak az online leadott rendeléseikhez. Már aznap kézhez kaphatjuk a dm online shopban vagy a dm App-ban leadott rendeléseinket a Wolt Drive szolgáltatásnak köszönhetően.

Délután ötig megrendeli, aznap átveheti

A Wolt Drive jóvoltából még aznap kézhez kaphatják a 17 óráig megrendelt termékeiket, melyeket közvetlenül a programban résztvevő öt budapesti üzletből szállítanak ki. Az üzletek listája és a szolgáltatás részletei a dm.hu oldalon találhatóak meg.

pelenka pelenkásdoboz raktár állványrendszer
Kép forrása dm

Az új szolgáltatás célja, hogy gyorsabb és környezetbarátabb lehetőséget kínáljon az online vásárláshoz azoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak lemondani a házhoz szállításról. A Wolt Drive dm-termékeket kiszállító flottája ugyanis teljes mértékben elektromos járművekből áll, így fenntarthatóbb szállítási módot kínál a hagyományos gépjárművekhez képest – nem is beszélve arról, hogy a termékeket nem egy távoli logisztikai raktárból gyűjtik össze, hanem a megrendelőhöz közeli üzletekből.

„A Wolt Drive és a dm együttműködésével nemcsak gyors és környezetbarát kiszállítást biztosítunk a vásárlók számára, de támogatjuk a regionális online kiskereskedelmet is” – mondta Hartyányi Orsolya, a Wolt Magyarország ügyvezetője. „Folyamatosan törekszünk arra, hogy fenntartható kiszállítási lehetőségeket biztosítsunk, és zöldebb megoldásokat nyújtsunk partnereink számára.”

A Wolt Drive gyors kiszállítási szolgáltatását már több ezer e-kereskedő használja világszerte a bankoktól kezdve, a ruhaüzleteken át, az állateledel boltokig – olvasható a termekmix.hu oldalán.