fbpx

Ötletes – nem kell asztal, a pizza csomagolása helyettesíti

Írta: Molnár Tamás - 2024 szeptember 14.

A vállalatok folyamatosan újítanak a technológiáikon, újratervezik csomagolásaikat mind inkább a fenntarthatóságra, és természetesen a marketingre, a vásárlói élményre is fókuszálva. A Pizza Hut a termékeihez olyan különleges csomagolást vitt piacra, amely egy mozdulattal miniatűr asztallá alakítható.

Asztal híján igen praktikus

Egy limitált kiadású marketing célú játékban a nagy múltra visszatekintő Pizza Hut a pörgős életet élő, nem otthon ülő embereket célozza meg a termékkel, és a célja, hogy praktikus megoldást kínáljon azok számára, akik mobil étkezési helyeken esznek vagy épp költöznek.

Kép forrása: Pizza Hub

A hullámos szerkezet a pizzát alátámasztó, asztallapként szolgáló alapba hajtogatható – olvasható a PackagingDive oldalán. Sokan tudnak alkalmazkodni a költözéssel járó káoszhoz, és az a cél, hogy az utolsó dolog, ami miatt aggódniuk kelljen, hogy pakolás közben vagy egy hosszú nap végén egy nehezen megkapott vacsorát hogyan élvezhessen. A Moving Box Table hullámkarton csomagolás nemcsak egy finom pizzát kínál egy stresszes mozgós nap után, hanem egy olyan helyet is, ahol könnyen és kényelmesen elfogyaszthatják.