fbpx

Targoncaalkatrész áruház Vecsésen

Írta: Szerkesztőség - 2013 június 22.

A Saxon Zrt. egy immár 20 éve működő magyar tulajdonú – az emelőgépek hazai piacán egyedülálló háttérrel rendelkező – márka független szolgáltató cég. A vecsési telephelyen felújító üzem és szerviz, valamint az ország legnagyobb targoncaalkatrész áruháza mellett, Közép Európa legnagyobb targonca lerakata (750 gép) található.

A szervizben 35 munkatárs dolgozik, külső feladataikat 8 szerviz gépkocsival, szállítási feladatainkat saját önrakodó tehergépkocsival oldják meg. Bér-gépparkjuk közel 100 db villástargoncából és személyemelőből áll, melyek 8 tonnáig szinte minden emelési igényt ki tudnak elégíteni.

 

Az elektromos és belsőégésű targoncák, kézi raklapemelők és személyemelők körében az alábbiak szerint alakul a Saxon Zrt. kínálata:

  1. Szinte minden típusú gép helyszíni és telephelyi javítása felújítása és karbantartása, az észszerűség határáig -szükség esetén a márkaképviseletek bevonásával.
  2. Alkatrészek teljes körű forgalmazása raktárról vagy gyorspostai rendeléssel 24-48 órán belül -9.000.000 ismert cikkszám.
  3. Rövid és hosszú távú bérbeadás, szállítás speciális gépkocsival.
  4. Használt és új gépek forgalmazása garanciával raktárról vagy megrendelésre-gépbeszámítás, finanszírozás, pályázatírás.
  5. Szabvány szerinti szerkezeti, fő és biztonságtechnikai vizsgálatok végzése a megrendelő telephelyén, dokumentációk pótlása.
  6. Adapterek célszerszámok forgalmazása javítása átalakítása, gyártása, emelőszerkezetek felújítása cseréje.
  7. Komplett gépparkok helyszíni szervizének biztosítása vagy teljes körű üzemeltetése.

 

A termékekről, szolgáltatásaikról és áraikról teljes körű információhoz juthat a folyamatosan frissített www.saxonrt.eu honlapon és a +36-30/931-6569 telefonszámon.