fbpx

A Raben Group-ot FD Gazellen Díjra jelölték

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 14.

A Raben Group-ot regionális és országos szinten is jelölték az FD Gazellen Díjakra, ugyanis a cégcsoport Hollandia 394 leggyorsabban növekvő vállalatai közé sorolható. Korábban soha nem jelölték a Raben Group-ot erre a díjra. 

 

Az FD Gazellen Díjakat – a „Financieel Dagblad” nevű ismert holland pénzügyi lap támogatásával -, tizedik alkalommal fogják kiosztani Hollandia leggyorsabban növekvő vállalatainak. Minden olyan vállalat, mely legalább 20%-os bevétel-növekedést tud felmutatni a 2010-es, 2011-es és 2012-es évben, jelölhető az FD Gazellen Díjra. A forgalomnövekedésnek egész időszak alatt folyamatosnak kell lennie, az első évre vonatkozó alsó küszöbérték a forgalom tekintetében pedig 100.000,- . A Díjra jelölt vállalatoknak nyereségesnek kell lenniük, továbbá megfelelő fizetési fegyelemmel, illetve stabil pénzügyi helyzettel kell, hogy rendelkezzenek az említett időszakban.

 

„A Raben Group folyamatosan fejleszti, bővíti lehetőségeit és létesítményeit, így téve eleget ügyfelei igényeinek. Büszkék vagyunk erre a jelölésre, hiszen ez elismerés az egész Raben Group számára” – így fogalmazta meg Sven Baars, a Raben Netherlands ügyvezető igazgatója.

 

Az ünnepségeket regionális szinten december 3-án Leusden-ben, országos szinten pedig december 10-én Hágában tartják.

 

A Raben Netherlands 1931 óta működik a hazai piacon, szállítmányozási szolgáltatásokat, belföldi terítést, illetve szerződéses logisztikai szolgáltatásokat kínálva. 10,000 m2 raktárterület, valamint két telephely áll rendelkezésére, Oss-ban és Staphorst-ban.

A Raben Group átfogó logisztikai megoldásokat kínál a közúti, tengeri, légi és az intermodális szállítás területén. 10 európai országban (a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Magyarországon, Hollandiában, Litvániában, Lettországban, Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Ukrajnában) megközelítőleg 1.000.000 000 m2 raktárterület áll rendelkezésére, 8000 munkatársat foglalkoztat és 2012-ben közel 1.000.000.000 EUR bevételt termelt. További információt a: www.raben-group.com weboldalon lehet találni.

A Raben Trans European Hungary a Raben Group disztribúciós hálózatának részét képezi Magyarország területén. A munkatársak létszáma 300 feletti, a cég telephelyei az országban 10 különböző területen találhatóak. A vállalat évek óta használja az ISO 9001 tanúsítványt és rendelkezik ISO 14001, Bio Controll, HACCP, TAPA és AEOF minősítésekkel is. Magyarországon az ügyfelek részére több mint 50.000 m2 raktározási területen végez raktárlogisztikai-szolgáltatást.

 

További kérdéseivel kapcsolatosan, kérjük, keresse:

Bolyki Ágnes

PR és marketing szakértő

E-mail: [email protected]