fbpx

World Wide Work by MEWA – márkás és sokszínű termékekkel megjelent a MEWA új munkavédelmi katalógusa

Írta: Szerkesztőség - 2014 szeptember 01.

Milyen ma a fizikai dolgozók munkaruhája?  Praktikus és biztonságos, pontosan olyan, amilyet a munkájuk megkövetel. De unalmasnak egyáltalán nem mondható. A 350 oldalas ‘World Wide Work by MEWA’ néven megjelent új munkavédelmi termékkatalógus ezen a területen is egészen új világot ígér a MEWA ügyfeleinek. A kiadvány szeptember 1-jén jut el a megrendelőkhöz, és minden korábbinál több márka minden eddiginél nagyobb kínálatát mutatja be friss, modern formátumban. 

 

 

Válogasson kedvére az újdonságok és bestsellerek közül

 

A divatban meghatározó brit Lee Cooper márka csúcs kinézetű biztonsági cipői, a No Risk márkájú elegáns félcipők és bakancsok vagy a kifejezetten könnyű, sportos Ducati-modellek a munkavégzés és a szabadidős tevékenység során egyaránt jó megjelenést kölcsönöznek viselőik számára. A többszínű, az anyag összetételében is változatos Korsar márkájú cipők kibővített kollekciójában ugyancsak megtalálható a szabadidős lábbelik széles választéka.

Ugyanez elmondható a kezek megfelelő és elegáns védelméről is: a katalógusban több mint ötven oldalon keresztül válogathatunk a leginkább megfelelő védőkesztyűk közül, azok rendel-tetése vagy színe szerint, beleértve az új Korsar modellek antisztatikus tulajdonságát (ESD) és a vadonatúj hegesztőkesztyűket.

 

 

A minőség és szolgáltatás már több mint 60.000 ügyfelet győzött meg Európa-szerte

 

Manapság a munkában is szeretünk divatosan megjelenni, ennek megfelelően a ‘World Wide Work by MEWA’ munkaruházatai között a lekedveltebb kültéri márkákat – mint például a Lowát vagy a Helly Hansent – is szerepeltetik. Az évek óta slágernek számító pilótadzsekik új szín- és méretválasztékban (XS-estől az 5XL-es méretig) megtalálhatók az új katalógusban, hiszen nem utolsó szempont, hogy az egész csapat kényelmes és méretben is megfelelő ruházatot hordjon. „Sok piaci szereplő csak standard konfekciótermékeket kínál. Ügyfeleink éppen azt értékelik magasra, hogy nálunk a kiváló minőségű pólók, pulóverek, kabátok, nadrágok és cipők teljes választékát megtalálják – legyen szó női- vagy férfiruházatról –, mindezeket természetesen bármilyen méretben” – mondja Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzlet-ágának vezetője, aki a páratlanul változatos ‘World Wide Work by MEWA’ további előnyeit így foglalja össze: „Világszerte több mint 250 gyártóval dolgozunk együtt. Ebből kifolyólag független tanácsadóként mindig az ügyfeleink számára legmegfelelőbb terméket tudjuk ajánlani. Amennyiben a kiválasztott termék mégsem elérhető, úgy szaktanácsadóink minden esetben tudnak alternatívát – teljesen felesleges ugyanis várni egy termékre, ha arra sürgősen szükség van.” Ma már 15 európai országban több mint 60.000 ügyfél élvezi a MEWA független szolgáltatásának minden előnyét.