fbpx

Új modullal bővül a HIPA Minősített Beszállítói Adatbázis

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 10.
Új modullal bővül a HIPA Minősített Beszállítói Adatbázis, amely eddig olyan Magyarországon gyártótevékenységet végző vállalkozások összegyűjtésére volt hivatott, amelyek az elektronikába, jármű- és gépiparba alkatrészeket, részegységeket tudnak beszállítani.
Az új Indirekt Beszállítói Adatbázis célja azon magyar gyártó vagy szolgáltató vállalkozások összegyűjtése, amelyek a gyártási folyamatba közvetett módon szállítanak be vagy nyújtanak szolgáltatást. Olyan magyar cégek jelentkezését várjuk, amelyek a gyártási tevékenységhez kötődően termelnek vagy szolgáltatnak, a megfelelő ipari referenciákkal rendelkeznek és az alábbi területek valamelyikén működnek: csomagolóipar, elektronika, építőipar, fémipar, gépipar, ICT, K+F, környezetvédelem, kreatív, szállítmányozás, logisztika, raktárazás, műanyag- és gumiipar, nanotechnológia, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás, oktatás, papír- és nyomdaipar, textil- és ruházati ipar, üvegipar, vegyipar.
Az adatbázis célja az integrátorok és a magyar vállalkozások közti kapcsolatfelvétel, kommunikáció, valamint üzleti kapcsolatok erősítése. A hazai cégek kevés információval rendelkeznek a saját iparágukban fellelhető olyan partnercégekről, melyekkel sikeres együttműködést lehetne folytatni.
A HIPA Minősített Beszállítói Adatbázisába eddig 18 OEM és TIER 1 vállalat regisztrált, amelyek beszerzői rendszeresen igénybe veszik a beszállítói felületet.
Az adatbázis bővítése segítségére lesz a magyar vállalkozásoknak; az adatbázisban már regisztrált integrátor vállalatok ezentúl a direkt és az indirekt magyar vállalatok között is kereshetnek potenciális beszállítókat.
Az adatbázis nyelve angol, a beérkezett regisztrációk a követelményrendszernek való megfelelés esetén kerülnek jóváhagyásra.
Az adatbázis magyarországi vállalatokra vonatkozik és térítésmentes.
Várjuk vállalkozása regisztrációját, a regisztrációhoz kattintson az alábbi linkre.
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel:
HIPA Beszállítói Osztály