fbpx

120 Mercedes-Benz vontatóval bővült a Waberer’s

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 16.
Megérkezett annak a 120 darab új Mercedes-Benz Actros vontatóból álló flottának az első kontingense, amellyel a Waberer’s International Zrt. tovább bővíti és frissíti a jelenleg 3300 járműből álló flottáját. A vontatók indítókulcsait Ulrich Bastert, a Daimler AG kereskedelmi és marketing igazgatója ünnepélyes keretek között adta át Wáberer György elnök-vezérigazgatónak. 
A szerelvények átlagosan 1500 kilométer távolságra juttatják el a Waberer’s megbízóinak áruit. Az esetenként napokig tartó utazás igen nagy összpontosítást, a percre pontosan kiszámított útvonalterv betartása fegyelmezett munkavégzést követel, több mint négyezer gépkocsivezetőtől.
A Waberer’s International Zrt. ezekkel a piacon elérhető legnagyobb belső térrel rendelkező, prémium kategóriájú járművekkel hosszútávon teremt biztonságos és kényelmes munkakörülményeket a sofőrállományának. Az új járművek kifejezetten a távolsági fuvarozás során felmerülő igények kiszolgálására készültek, konfigurációjuk a Waberer’s tevékenységi körének szigorú figyelembe vételével került kialakításra.
Az Euro 6-os norma bevezetéséhez igazított teljesen új Mercedes-Benz Actros 450 lóerős motorjai nagy nyomású üzemanyag-befecskendezővel, szabályozott vízpumpával, az elődhöz képest 40%-kal kevesebb AdBlue adalékot felhasználó befecskendező rendszerrel és más innovatív műszaki megoldásokkal felszereltek a hatékonyság maximalizálása érdekében, beleértve a fejlett motorvezérlő rendszereket. Kifinomult kipufogógáz-utánkezelő megoldások szolgálják a maximális hatékonyságot és a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást. A biztonságos közlekedést a legmodernebb rendszerek – ABS, EBS, tárcsafékek, menetstabilizációs program, aktív fékasszisztens és távolságtartó asszisztens – segítik.