fbpx

HRL tagja lesz Raben Group-nak

Írta: Szerkesztőség - 2014 december 19.

Raben Group tervezi átvenni a Németországban, brémai székhellyel rendelkező HRL Eurocargo logisztikai szolgáltatót. 

HRL Eurocargo-t 1996-ban alapították Hinderer-Rapid Logistik GmbH Co. KG néven. A HRL annak a Wincantonnak a hálózati partnere volt már 2010-ben, amelynek a Raben Group megvette egy évvel később a közúti üzletágát. HRL partnere a CTL cargo hálózatának is, és négy évvel ezelőtt az ILN átrakópontjává is vált.
A vállalat 95 munkatársat foglalkoztat, mindannyian a saját pozíciójukban maradnak. Éves árbevétele 15 millió euro, raktárkapacitása pedig 12.500 m2.
Fő tevékenységei közé tartozik a disztribúció, a beszerzési logisztika, raktározás és logisztikai szolgáltatások, melyek magukba foglalják az értéknövelő szolgáltatásokat is, mint komissiózás, csomagolás és cimkézés. Egyéb kiemelt terület a konténerek áruval való kézi feltöltése az optimális helykihasználás érdekében.
Raben Trans European Germany 22 telephellyel Németországban, 1.400 szakképzett munkatárssal és modern technológiák alkalmazásábbal kínálja szolgáltatásait, melyek az átfogó logisztikai szolgáltatás, szállítmányozás (belföldi, nemzetközi, FTL és LTL), valamint a tengeri- és légi szállítmányozás.
A Raben Group átfogó logisztikai szolgáltatásokat (friss termékekre is), belföldi és nemzetközi légi, tengeri és intermodális szállítmányozást kínál. 10 európai országban rendelkezik saját leányvállalattal, 7.500 munkatársat foglalkoztat és megközelítőleg 1.000.000 m 2 raktárterület áll rendelkezésére.