fbpx

Újabb egészségügyi logisztikai céggel bővült a UPS

Írta: Szerkesztőség - 2015 január 05.
A UPS a magyarországi CEMELOG és az egyesült királyságbeli Polar Speed megvásárlása után, a tegnapi napon bejelentette, hogy egyezségre jutott a lengyel ORTIE-vel a cég gyógyszer logisztikai vállalata, a Poltraf megvásárlásáról. 
A Poltraf Varsó melletti Błonie városában található, és már kilenc éve nyújt egészségügyi logisztikai szolgáltatást. A cég a hőérzékeny termékek raktározására és szállítására szakosodott. Az ügyfelei között a világ legnevesebb egészségügyi márkái találhatók meg.
A Poltraf megvásárlásával a UPS már egykapus logisztikai megoldást tud nyújtani kontinens szerte a hőérzékeny termékek szállítására.
A felvásárlás révén három új létesítmény kerül a UPS jelenleg tizennégy tagot számláló európai egészségügyi hálózatába, mely mostanra a kontinens területének nagy részét lefedi. A létesítmények fejlett raktár-irányítási rendszerrel, teljes körű minőségbiztosítási szolgáltatásokkal és tapasztalt szakembergárdával rendelkeznek. A Poltraf járműflottája mintegy 170 hőmérséklet kontrollált járművet számlál.
A UPS várakozásai szerint a teljes tranzakció 2015 első félévében zárul le, az egyezség részletei nem nyilvánosak.