fbpx

AZ FM LOGISTIC 10. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI KÍNÁBAN

Írta: Szerkesztőség - 2015 július 23.
Az FM Logistic június 8-án a Shanghai-I Roosevelt Házban ünnepelte ezt a történelmi évfordulót több mint 50 ügyfél társaságában, melyek között volt az Auchan, a Carrefour, a Décathlon, az Unilever és a Joyoung.

 

Az FM Logistic szállítmányozási üzletága először 2005-ben érkezett Kínába, Pinghu városába (Zhejiang tartomány). Két évvel később a társaság széleskörű raktározási szolgáltatások nyújtását kezdte meg Shanghai-ban, ahol felépítették első platformjukat is. A terjeszkedés az elosztó hálózat bővülésével folytatódott az ország keleti felében, mely hálózat manapság már 5 tartományt fed le.
Most, 10 évvel később az FM Logistic China tevékenysége az egész országra kiterjed, és több, mint 300 embernek ad munkahelyet. A forgalom 2014-ben érte el történelmi csúcsát a több, mint 40%-os növekedésnek köszönhetően. Az FM Logistic sikeres kínai vállalattá vált Kínában.
A társaság, az ügyfelek igényeinek leghatékonyabb kiszolgálása érdekében, az elkövetkező három évben további telephelyeket nyit, melyeket városközpontok közelében helyez el. Az első új telephely még az idén, Wuhan városában nyitja meg kapuit. Ezzel egyidőben folyamatban van az elosztó hálózat fejlesztése az ország dél-keleti részén, Xiamen (Fujian tartomány) városában, illetve az ország középső részén, Chengdu (Szecsuáni tartomány) városában.
Az FM Logistic China széleskörű együttműködési szerződéseket írt alá komoly kínai ügyfelekkel, mint például az elektronikai alkatrészeket gyártó Joyoung csoporttal, mely 2014-ben, több mint 50 versenyben lévő cég közül a társaságnak adományozta az „Év Legjobb Szolgáltatója” címet.