fbpx

Erősebb, mint gondolná

Írta: Szerkesztőség - 2017 augusztus 10.

A DS Smith mindig új megoldásokon dolgozó csomagolási stratégái ezúttal a raklapok több mint fél évszázados koncepciójának adtak teljesen új értelmet. A DS Smith PaPillOn termékcsaládhoz tartozó paletta, raklapfedő és konténer újrahasznosított papírból készül, a szabadalmaztatott gyártási technológiának köszönhetően különösen erős, strapabíró kivitelben. Mindezt ötvözve a papír minden előnyével: a paletta súlya például alig fele a hagyományos, fából készült raklap súlyának, miközben tiszta és környezetbarát is. Kialakítása mindenben megfelel az EUR raklapnak, de mérete és formája akár egyedi üzleti igényekre is szabható.

 

A PaPillOn franciául pillangót jelent, ami mindent elárul a termékcsalád előnyeiről. A „Pa” a papíralapú megoldásra utal, a „Pill” az erős pilléreket jelképezi, az „On” pedig a kivételesen könnyű megoldást. A termékcsalád másik nagy előnye a hagyományos fából készült raklapokkal szemben, hogy raktározásuknál nem telepszik meg rajtuk a penész és a mikroorganizmusok, ennek köszönhetően nem igényelnek hőkezelést. De a tisztaság itt még nem ér véget: a papírból készült raklap nem porzik, nem forgácsolódik szét – ebben is teljesen újat kínál.

 

 

 

Ideje váltani!

A DS Smith PaPillOn termékcsalád segítségével a súly alapján számolt szállítási költségek és környezetvédelmi adók terén is megtakarítást érhet el, nem beszélve sokrétű felhasználhatóságáról, széleskörű kompatibilitásáról, vagy akár egyedi igényekhez alakíthatóságáról. Érdemes próbára tenni!

We are # Packaging Strategists, delivering results.

DS Smith Packaging Hungary Kft

www.dssmith.com/papillon

telefon: +36 (30) 5045801

e-mail: [email protected]