fbpx

Storeganizer: A slim fit – gördíthető függőpolcos raktározási megoldás

Írta: Szerkesztőség - 2017 november 28.

A raklapos állvány jól működik nagy mennyiségű, gyorsan mozgó áruk esetében, ugyanakkor jelentős helyveszteséghez vezethet kisebb, lassan mozgó termékeknél.

Erre nyújt megoldást a Storeganizer. Ez az innovatív, magas térfogat-kihasználással rendelkező rendszer megoldást kínál, magas szortimentű termékek tárolására.

A Storeganizer a függőlegesen egymásra rakott, többsoros, kiváló minőségű tároló rekeszek elvén minimalizálja a négyzetméterenkénti raktározási költségeket. A rugalmas, tartós borítású anyagból készült felfüggesztett rekeszeket úgy tervezték, hogy az azokban elhelyezett áru könnyen hozzáférhető legyen. Annak ellenére, hogy a tárolórendszer anyaga könnyű, a terhelhetőség elérheti a 100 kg-ot is.

A Storeganizer tökéletes megoldást kínál a tárolótér költséghatékony optimalizálására. Átlagosan 42%-kal csökkenthető a közlekedési idő, ami a rendelések összekészítésének hatékonyságát 26%-kal növeli.

Optimális megoldásként szolgál nagy referenciaszám esetén. Az egymás fölött elhelyezett rekeszek segítségével a szükséges alapterület csökkenthető, így a rövidebb komissiózási útvonal a teljesítmény növelését eredményezi.

A Storeganizer illeszkedik mindegyik iparág igényéhez, könnyen beilleszthető a már meglévő rendszerekbe is. Ez teszi lehetővé széleskörű felhasználását.

Magyarországon az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. a Storeganizer hivatalos forgalmazója.