fbpx

Újabb nagyszabású technológia fejlesztés indult a Krajcár Kft.-nél

Írta: Szerkesztőség - 2018 február 28.

A 2017-es évben a gyártástechnológia szinte minden területét érintő beruházást kezdett meg a Krajcár Csomagolóanyagipari Kft. A mintegy 360 millió forintos beruházás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 160,96 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósul meg.

A projekt első eleme egy egységes vállaltirányítási rendszer bevezetése, melynek eredményeképpen gyorsabbá válik a beérkező megrendelések feldolgozása és az egyedi igényekre készülő csomagolóanyagok gyártási ideje.

A beruházás keretében három darab gyártógép beszerzése is megvalósul. A 8 színes nyomdagép révén a jelenlegi kapacitás 30%-kal növekszik. Az új lézerperforáló géppel egyedi kivitelű tasakformák gyárthatók. E berendezés másik fontos felhasználási területe a nyitáskönnyítő perforálások készítése. A harmadik gépfejlesztés a kupakbeillesztő gép, amellyel a Krajcár Kft. által jelenleg is gyártott, álló tasakokba lehet beilleszteni különböző kiöntő csapokat.

A beruházás tervezett befejezése 2018. október 31. A fejlesztés a Krajcár Kft.  Vas megyei Jákfa községben lévő telephelyén valósul meg.

További információkért keresse fel a http://www.krajcarpack.hu oldalt vagy hívja a 06-95/362180 telefonszámon, Krajcár Zsolt ügyvezetőt!