fbpx

Tovább erősödhet a Green Packaging Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2018 április 03.

A fejlesztett szállítási-csomagolások piacának jelentős szereplője, a Green Packaging Kft. stratégiailag fontos beruházást valósított meg a tranzakcióval. A vállalat szakmai befektetőként vásárolta meg a 100 százalékos magyar tulajdonban lévő Salgóbox Kft-t.  A hazai fejlesztett szállítási-csomagolási piac két jelentős szereplője mostantól kapacitásait és szakmai tapasztalatát egyesítve látja el tevékenységeit.

A Green Packaging cégcsoport megkerülhetetlen szereplője a magyar és a szlovákiai fejlesztett szállítási-csomagolási piacnak, ezzel a lépéssel tovább erősíti pozícióját Magyarországon. Ezt az új, kiemelkedő befektetés mutatja, mivel csoportunk felismerte a magyarországi piacban rejlő potenciált és hisz az ágazat további fejlődésében. A Green Packaging Kft. a regionális szintű növekedés és innovatív szolgáltatásai révén jelentősen megváltoztatja majd a hazai piac erőviszonyait – nyilatkozták Ladányi Zsolt és Vaszkó Tibor, a Green Packaging Kft., továbbá a Green Packaging Slovakia s.r.o, és most már a Salgóbox Kft. tulajdonos-ügyvezetői.

A Salgóbox Kft. a Salgóbox márkanév tulajdonosaként tevékenységét fenntartja és a salgótarjáni telephely fejlesztését is tervezi a cégcsoport. – Örömteli fejlemény a most lebonyolított ügylet. Komoly sikerként értékeljük, hogy egy magyar családi vállalkozás iránt a Green Packaging Kft. mutatott érdeklődést, és a vásárlással nem csak piacot szerzett, hanem fenntartja a Salgóbox.Kft. további töretlen fejlődését – véli Schmírel József, a Salgóbox Kft. korábbi tulajdonosa.

A Salgóbox Kft. megvásárlását kitűnő befektetésnek ítéljük, amelynek révén tovább erősíthetjük pozícióinkat a magyarországi fejlesztett szállítási-csomagolási piacon és kihasználhatjuk a közös működésből fakadó szinergiákat. A jelentősen kibővült termelési kapacitás és a kiterjedt országos lefedettség, szolgáltatásaink minőségének további javulását és piaci részesedésünk növekedését eredményezhetik. A jövőre vonatkozó terveink szempontjából nagy fontossággal bír továbbá a Salgóbox autóiparban, gépiparban, irodai archiválás ellátásban szerzett tapasztalata és szolgáltatása – mondta Vaszkó Tibor, ügyvezető igazgató.

Összeállította: Kalmár Nárcisz