fbpx

Versenyben a tökéletességért

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 16.

A TCM FGE/FD-E1 sorozatú targoncákat az európai felhasználók igényeinek figyelembevételével tervezték, a tökéletesebb ergonómiára, a jobb gazdaságosságra, a nagyobb teljesítményre, a megnövelt biztonságra, a könnyebb szervizelhetőségre összpontosítva.

Az alacsony károsanyag-kibocsátású, de mégis nagyteljesítményű motorokkal felszerelt új széria nagymértékben környezetbarát. Az elektronikusan vezérelt motorral felszerelt gázüzemű targoncák jelentősen csökkentik a károsanyag-kibocsátást a háromutas katalizátor révén, mely a széria alapfelszereltségéhez tartozik.

Mindezen tulajdonságok azon törekvésünk gyümölcsei, hogy minél tökéletesebbet alkossunk. A több mint félévszázados hagyományainkra és technológiára támaszkodva fejlesztettük ki az új TCM FGE/FD-E1 szériát.

Kimagasló targoncavezetői kényelem

Független kabinfelfüggesztés

A lengéscsillapító rendszer hatékonyan tompítja a motorból és az út egyenetlenségeiből származó fülkét érő vibrációt, csökkenti a működési zajszintet, kényelmes munkakörnyezetet biztosítva a vezető számára.

Alapfelszereltség a prémium minőségű ülés

A maximálisan állítható kiváló minőségű vezetői ülés PVC vagy szövet borításban kérhető olyan kezelők számára, akik még több kényelmet igényelnek. Nyugodt munkakörnyezetet biztosít a kezelő számára, ezáltal csökkenti a fizikai fáradtságot, és növeli a hatékonyságot.

Maximálisan megnövelt biztonság

A karbantartást nem igénylő borulásgátló rendszer növeli a targonca oldalirányú stabilitását és biztonságát forduláskor. A gumistabilizátor a biztonságosabb működést tesz lehetővé. Figyelmeztetés: Ez a rendszer nem garantálja a balesetek elkerülését, vagy nem akadályozza meg a jármű felborulását.

Utazási sebességszabályozás

A gázüzemű modelleknél a munkahelyi közlekedési szabályoktól függően a kezelő választhatja a nagy sebességű módot (High Speed mód) vagy az alacsony sebességű módot (Low Speed mód).

Jelszavas belépés

Maximim 5 db személyes azonosító kód beprogramozása lehetséges. A jelszavakhoz tartozó targonca üzemórákat külön-külön lehet nyilvántartani.

Gyors, könnyű karbantartás és szervizelhetőség

Biztonsági motorháztető kitámasztó kar

A motorháztető magasra nyitható a két oldalt elhelyezett rögzíthető motorháztető kitámasztó karnak köszönhetően. A padozat egyszerűen eltávolítható a jobb hozzáférhetőség érdekében, ami megkönnyíti a szervizelhetőséget.

Önellenőrző kijelző

A kijelző nem csak probléma esetén ad figyelmeztetőjeleket, hanem interaktív önellenőrzési folyamatot is végez, amely megkönnyíti a meghibásodás beazonosítását. Ezen kívül az üzemóra-számlálóban rögzített munkaórák alapján figyelmezteti a kezelőt az időszakos karbantartásra.

CAN busz kommunikációs rendszer

Az ECM, VCM és LCD között levő valós idejű adatok kommunikációja lehetővé teszi, hogy a vezető az LCD monitoron keresztül bármikor, bármilyen munkakörnyezetben információkat kapjon a targonca működési állapotáról. Ezen rendszer segítségével megakadályozható a targonca hibás működése, mely lényeges szerepet játszik a targonca használhatóságának és megbízhatóságának javításában. Az összes vezérlőszerkezetet a CAN busz köti össze. Környezetvédelem

Fokozottan környezetbarát, ezzel biztosítva a környezet megőrzését a jövő generációi számára.

Normál/ECO üzemmód

Normál/ECO üzemmóddal felszerelt gázüzemű targoncák sokkal környezet-kímélőbbek, mert kevesebb az üzemanyag felhasználásuk, és a zajszintjük is alacsonyabb.

Környezetbarát motorok(Nissan) K21/K25 gázüzemű motor CAN busz kommunikációs rendszerrel. A CAN busz kommunikációs rendszert magába foglaló elektronikusan vezérelt motor szabályozza a motorhoz küldött üzemanyag és levegő mennyiséget, ami különösen kis mennyiségű kipufogógázt, valamint jobb üzemanyag megtakarítást eredményez. Továbbá a háromutas katalizátor csökkenti a kipufogógáz károsanyag-kibocsátását.

Nissan (QD) Q32 dízelmotor

Az új széria Q32 dízelmotorral felszerelt, mely megfelel az összes dízelmotorra vonatkozó legújabb európai károsanyag-kibocsátási előírásoknak azért, hogy többek között a HC, NOx és PM károsanyag-kibocsátását minimálisra csökkentse.

http://www.nagoya.hu