Gyógyszer csomagolás technológiai megoldások seregszemléje

Írta: Szerkesztőség - 2019 március 18.

PHARM Connect Kongresszus 2019

 

2019 március 12-13-án kilencedik alkalommal várta szakmai partnereit a régió gyógyszer- és biotechnológiai iparágát átfogó üzleti-tudományos esemény, a PHARM Connect Kongresszus, melyet minden év márciusában rendeznek Budapesten, hogy összehozza, és egy rendezvényen üdvözölje a szektor vezető döntéshozóit.

A két napos fórum egyedülálló sikeréhez nagyban hozzájárulnak az előre egyeztetett, szakmai preferenciák alapján személyre szabott üzleti találkozók, melyeket az ide érkezők egy online ún. TEG Meeting Scheduler® segítségével állíthatnak össze az eseményt megelőzően.

A kelet-közép-európai régió számos országából ide látogató döntéshozók olyan szakértőktől kérhetnek iparág specifikus tanácsokat kihívásaikra, mint az olasz Siempharma, aki a csomagoló- és címkéző gépek ipari automatizálására, valamint különféle csomagológépek tervezésére és gyártására szakosodott. A széleskörű csomagolási megoldásokat kínáló magyar PLASTRADE Packaging és nemzetközi partnerei, a Röchling Medical és a Silgan Dispensing Systems, akik a világ legelismertebb gyógyszeripari márkái által használt csomagolások nemzetközi beszállítói, lefedve a gyógyszercsomagolás teljes spektrumát. Szabványos megoldásaik mellett innovatív és egyedi alkotóelemeket és szerelvényeket is találhatunk verhetetlen papír, fúvásos és fröccsöntéses feldolgozási technológiákat is tartalmazó portfóliójukban. Szakszerű tanácsaival látja el az érdeklődőket a svájci Aptar Pharma, aki korszerű hatóanyag beviteli eszközöket, injekciós- és spray rendszereket kínál a folyékony hatóanyagokat előállítók számára. Idén először mutatkoznak be a francia Groupe JBT munkatársai, akik speciális ipari és orvosi öntőformák, szerszámok és alkatrészek tervezésére és gyártására specializálódtak. Szolgáltatásaik a terméktervezéstől a megvalósításig terjednek. A svájci Datwyler Sealing Solutions modern megoldásai több mint 100 éves tapasztalatra épülnek a gyógyszercsomagolás és az orvostechnikai eszközök terén. Kínálatukban egyedülálló termék- és szolgáltatásválasztékot láthatunk, beleértve a legfejlettebb elasztomer készítményeket, bevonatokat, alumínium tömítéseket és feldolgozási technológiákat. A szakmai kínálat folyamatosan bővül, hiszen a tudományos-üzleti fókuszú fórumon a kutatás-fejlesztés eredményei találkozhatnak az üzleti lehetőségekkel.

Építse iparági kapcsolatait Kelet- és Közép-Európa vezető gyógyszeripari és biotechnológiai rendezvényén és böngéssze tovább a szakmai kínálat alakulását a rendezvény weboldalán. További információ igénylés esetén lépjen kapcsolatba közvetlenül a szervezőkkel az [email protected] címen.

www.pharmconnect.eu