fbpx

A levegő párásítás elengedhetetlen a minőséghez

Írta: Szerkesztőség - 2019 március 19.

A budapesti Gelbert Eco Print nyomda számára a legjobb minőségű nyomtatás magától értetődő. 2017. április óta a Gelbert Eco Print Nyomda új, nagyobb telephelyen folytatja tevékenységét. A költözéssel a sikeres cég beruházott egy új levegő párásító berendezésbe is.

„A csúcsminőség mellett a specializáció nagyon fontos számunkra”, magyarázza Gellér Róbert ügyvezető a cég sikerét. A növekvő kereslet kielégítése érdekében a Gelbert 2017-ben elköltözött, és gyártási területét 2.500 m2-re bővítette. A minőségbiztosításhoz és a zavartalan termelési folyamathoz a Gelbert a Condair Systems Draabe levegő párásító berendezését használja.

Védelem az elektrosztatikával szemben

Az optimális, 50 %-os levegő páratartalom véd az elektrosztatikus feltöltődésekkel szemben, és zavartalan gépüzemeltetést biztosít. Ezen felül az egész évben állandó páratartalom biztosítja a papír tervszerű elhelyezkedését a nyomtatási folyamat és a további feldolgozás során. Gellér Róbert számára az ellenőrzött helyiség klíma évek óta a minőségbiztosítás előfeltétele: „Első Draabe levegő párásító berendezésünk már 2007-ben használatban volt. Azóta soha többé nem volt problémánk az elektrosztatikával vagy a papírelcsúszással, különösen télen.”

Új levegő párásítás és vízelőkészítés

A Gelbert a TurboFogNeo 8 Draabe levegő párásító rendszert választotta. Ez az új generációs, magasnyomású fúvókarendszer nagy párásítási teljesítményre és nagy helyiségmagasságokhoz lett kialakítva. A levegő párásításhoz speciálisan előkészített vizet használnak, amely mentes az ásványoktól, szennyeződésektől és csíráktól. „A Draabe rendszer nagyon megbízható és könnyen kezelhető. Nem kell törődnünk a karbantartással. Aki levegő-párásító rendszert keres, amely nem okoz problémákat, a Draabéval megtalálja a megfelelő megoldást”, ad hangot a 12 év tapasztalatán alapuló meggyőződésének Gellér Róbert.

 

A legújabb levegő párásítási technikával kapcsolatosan további, ingyenes információkat itt igényelhet:
https://www.condair-systems.hu/infocsomag-ipar

Az Ön magyarországi kapcsolattartója:

Kispál Ádám | Condair Systems
2030 Érd, Bakonyi utca 64
[email protected]
Mobil: +36 20 666 7537
www.condair-systems.hu