fbpx

Új közvetlen napi járatot indít a Dachser

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 március 20.

Idén február óta új nemzetközi direkt járaton szállíthatnak a magyarországi Liegl&Dachser ügyfelei. Az új gyűjtőjárat naponta indul, Pilisvörösvár és Strasbourg között fut. A napi járatindításnak köszönhetően jelentősen rövidültek a szállítási idők a két ország között, Franciaország teljes területén 48–72 órányi szállítási idővel számolhatnak az ügyfelek.

 

A Magyarországot a strasbourgi Dachser központtal összekötő napi járat a vállalat meglévő, kiterjedt hálózatának legújabb eleme: Pilisvörösvárról jelenleg 11 vonalon Németországba, a környező országok közül pedig Csehországba, Romániába, Szlovákiába és Ausztriába indulnak napi rendszerességgel közvetlen járatok. A nemzetközi hálózatokon – így az új strasbourgi vonalon is – a szállítás éjszaka történik, így kötik össze egymással a magyar telephelyeket, valamint az induló és érkező járatokat.

Franciaországban 57 Dachser telephelyen biztosítanak logisztikai szolgáltatásokat, melyek közül a strasbourgi az egyik. Emellett összesen több mint 242 ezer raklaphelynyi raktárterülettel rendelkeznek országszerte.