fbpx

Új tehergépkocsiabroncs-kínálattal rukkolt elő a Dunlop

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 március 27.

A Dunlop a 17,5”, illetve 19,5” felniátmérőjű kormányzott és húzó könnyű tehergépkocsi-abroncsok új kínálatát vezeti be.  Az SP346 és SP446 termékcsaládokat kifejezetten a magas futásteljesítmény, a kiváló tapadás és a tartósság biztosítására tervezték. Az új kínálatot tíz SP346 kormányzott abroncs és tíz SP446 húzóabroncs teszi ki, melyek fejlesztés alatt álló – például elektromos vagy hibrid – meghajtású járművekhez is alkalmasak.

 

Modern technológia

Az új termékek a legmodernebb technológiájú kialakítással rendelkeznek, melynek része a sokoldalú használatot és alacsony üzemeltetési költséget biztosító, robusztus karkasz-szerkezet. Kulcsfontosságú előnyük a magas futásteljesítmény, amely a kedvezőtlen használati körülmények és szélsőséges időjárási viszonyok esetén a kimagasló tartóssággal együtt hosszú élettartamot eredményez. A kormányzott, illetve húzóabroncsok 3PMSF (3 hegycsúcs és hópehely) jelölése biztosítja a tökéletes téli megfelelést, optimalizált gördülési ellenállásuk pedig alacsony üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Az új abroncsok a megjelenő új technológiákat, például elektromos vagy hibrid hajtást alkalmazó haszongépjárművekhez is alkalmasak, amelyeknek a nyomatékviszonyai eltérnek a hagyományos könnyű tehergépkocsikétól.