Látogasson el hazánk piacvezető tésztagyárába!

A Gyermelyi Zrt. Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és megkerülhetetlen malomipari szereplője. Emellett 8.800 hektár területen folytat mezőgazdasági tevékenységet, ahol zárt vertikális integrációt működtet.

A 7,2 milliárd forintból megvalósult beruházáshoz 2,4 milliárd forint állami támogatást kapott a ma is magyar magántulajdonban lévő piacvezető vállalkozás. Az új tésztagyári beruházás – amihez egy 11.000 raklapos automata magasraktár is társult – másfél év alatt készült el. A tésztagyári komplexum automata gyártóvonalakkal, csomagolórendszerekkel, raktárakkal és azokat a gyártással összekötő önjáró targoncákkal, a ma elérhető legmodernebb és leghatékonyabb technológia beépítésével európai szinten is hatékony és versenyképes méretű üzemmé vált. Mindezt megismerheti a május 21-i vállalatlátogatás keretében.

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 30 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadják. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 15.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2019. május 17-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében veszik figyelembe. Túljelentkezés esetén cégenként maximum 2 fő regisztrációját fogadják. Költségmentes lemondásra szintén május 17-ig van lehetőség (írásban az címen), ezt követően a részvételi díjat ki kell egyenlíteni.

A részvételi díjat az esemény előtt az MLBKT bankszámlájára kérjük átutalni. Számlaszám: CIB Bank Zrt. 10700347-68287584-51100005

Jelentkezési határidő: 2019. május 17.

Jelentkezés: https://logisztika.hu/2019/05/07/vallalatlatogatas-a-germelyi-zrt-hez/

gyermelyi zrt jelentkezés logisztika raktározás tésztagyár
..