fbpx

Három évtizede kitartanak a DAF mellett

Írta: Csomor Zsolt - 2019 augusztus 18.

Közel 30 évvel ezelőtt szerezte be első DAF tehergépkocsiját az idén 30 éves K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft., és a cég azóta is rendületlenül kitart a holland márka mellett.

A folyamatosan fejlődő, és egyre színesebb profilú vállalkozás idén már 30 új DAF XF 480 Super Space Cab vontatót vett át. Forrás: DAF Trucks

Jelenleg már több mint 150 tehergépkocsit, több mint 50 autóbuszt és több mint 300 dolgozót foglalkoztat az 1989-ben családi vállalkozásként alapított K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. Időközben a profil kibővült, így a száraz- és hűtött áruk nyugat-európai fuvarozása mellett belföldi fuvarozással, raktározással, személyfuvarozással, valamint gépjárművek szervizelésével és műszaki vizsgáztatásával is foglalkozik a cég. A 130 nyerges vontató 99 százaléka DAF XF típusú, de közel tíz 7,5, illetve 12 tonnás DAF LF is színesíti a flottát, olvasható a DAF Hungary Kft. oldalán.

Az első DAF tehergépkocsit 1990-ben szerezte be a vállalkozás, és a megbízhatóság, az ár-érték arány, a gépkocsivezetők preferenciája, a kiváló szervizháttér és alkatrészellátás, a kialakult jó kapcsolatok, valamint a kiváló szolgáltatások miatt azóta is a holland márka mellett teszik le a voksukat, mondta Varga József, a K&V Nemzetközi Fuvarozó Kft. ügyvezetője. A legidősebb DAF vontatójuk 12 éves, s már több mint 2 millió kilométert futott a fődarabok megbontása nélkül. A 3 éves csereperiódusnak köszönhetően flottájuk járműveinek átlagos életkora mindössze 1,5 év.