fbpx

Jövőre ismét Sirha Budapest

Írta: Csomor Zsolt - 2019 november 06.

A régió legjelentősebb csomagolóipari, logisztikai, élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, pék- és cukrászipari, valamint gasztronómiai szakkiállítása 2020. február 4-6. között várja a szakembereket is a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A 2020-as Sirha Budapest szakkiállításhoz az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) is bemutatkozik.

Tavaly a teljes kiállítási terület több mint 10 százalékát foglalták el a csomagolóipari és logisztikai szakmában tevékenykedő vállalatok. A jövő évi kiállításra számos kiállító már most jelezte részvételi szándékát, lefoglalva közel 300 négyzetméter területet a kiállítás legnagyobb, A pavilonjában.

A szakkiállítás legutóbb 21.500 látogatót vonzott, akik szintén mintegy 10 százaléka elsődlegesen a csomagolóipar iránt érdeklődött. A kiállítás látogatóinak mintegy 60 százaléka volt döntéshozó, ők legutóbb mintegy 300 vállalkozás bemutatkozását tekintették meg.

A szakkiállításon számos konferencia és beszélgetés is várja a látogatókat, mint a PRIMOM Alapítvány és az European Enterprise Network B2B üzletember találkozója. 2020-ban is lesz egy szakmai konferencia a CSAOSZ szervezésében „Csomagolóipar az élelmiszeripar szolgálatában” címmel, melyre szintén sok érdeklődő és döntéshozó látogatót várnak.

Bővebb információkért a kiállításról érdemes ellátogatni www.sirha-budapest.com weboldalra!