fbpx

Évente 15 ezer Opelt szállíthat a Hödlmayr

Írta: Szerkesztőség - 2021 május 20.

Jó hírekkel kezdődött az esztendő a győri székhelyű Hödlmayr Logistics Hungária Kft. számára, mivel sikerült új ügyfélnek megnyernie az Auto Wallis céget. A vállalat az Opel szállításainak egy részét bízta a Hödlmayr szakembereire, aminek éves volumene 15 ezer gépjármű.

 

Háztól-házig szállít

A döntésben a legnagyobb szerepet az játszotta, hogy a Hödlmayr képes háztól-házig szállításra. A gyárból a járműveket Győrbe, a Hödlmayr saját tulajdonú raktárába viszik, ahol tárolják és előkészítik azokat a további műveletekre. Innen történik a gépkocsik szétosztása és kiszállítása a magyarországi megrendelőkhöz épp úgy, mint Horvátországba, Szlovéniába vagy Bosznia és Hercegovina területére – olvasható a Hödlmayr közleményében.

 

hödlmayr telephely autószállítás
Kép forrása: Hödlmayr

 

„Létrehoztuk tevékenységünk második fontos területét: a gépjárművekhez kapcsolódó előkészítő szolgáltatásokat. Ebben a tekintetben vállalatunk a gépjárműgyártók és a kereskedők közötti láncszemként működik. Az általunk elvégzett munkálatok hozzáadott értéke megjelenik az autókereskedők kínálatában. Főleg ezzel a plusz szolgáltatással sikerült megszereznünk a megbízást” – mondta Iván György, a magyarországi Hödlmayr ügyvezetője.

 

Összeállította: Csomor Zsolt