fbpx

Megtörni a monoton körforgást – kerekasztal-beszélgetés

Írta: Czékus Mihály - 2024 február 18.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a közösségi média eléggé függőséget okozhat.  Csúsztassuk az ujjunkat felfelé, felfelé és felfelé, amíg el nem érjük a hírcsatorna végét. Miközben ez a folyamat zajlik, legalább száz új bejegyzés jelenik meg, így kezdődhet minden elölről.  De, mi törheti meg a körforgást? Mi állíthatja az olvasót egy pillanatra és mi kényszerítheti arra, hogy egy kicsit tovább nézzen egy tartalmat? A közösségi média tartalmának vagy abszolút úttörően ellentmondásosnak vagy katartikus érzést kiváltónak kell lennie.

alkalmazások
Mi állíthatja az olvasót egy pillanatra és mi kényszerítheti arra, hogy egy kicsit tovább nézzen egy tartalmat? 

A budapesti Corvin Rajziskolában, 2024. február 29-én 19:00 órai kezdettel kerekasztal beszélgetésre kerül sor. A beszélgetés témához kapcsolódóan a „Be visible! A design szerepe lesz a social mediaban” címet viseli.

A kerekasztal körül a digitális megjelenés olyan nagyjai ülnek majd, mint:

Dr. Farkas Levente András, TikTok tartalomgyártó, több mint 120.000 követővel rendelkezik, a TikTok kulturális nagyköveteként gondolunk rá.

Szauter Zsolt, a Foodora marketingigazgatója,15 évig az IKEA magyar és nemzetközi sales, valamint marketing csapataiban dolgozott, az utolsó ott töltött két évében a magyarországi áruházak marketingvezetőjeként,

Jakusovszky Ági, social media manager, az IKEA volt kommunikációs vezetője és a Corvin TikTok profiljának szerkesztője.

A beszélgetést Krasznai Kármen, a Corvin Rajziskola projektmenedzsere moderálja majd.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Alábbi elérhetőségeken elérhetők az esemény pontos részletei valamint a regisztrációs felület.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/353381510927130/?ref=newsfeed

Regisztrációs felület: https://forms.gle/Se9e3dwex618HWRq8