fbpx

Pályázzanak az Invitech InnoMax díjra!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 december 02.

Az infokommunikációs infrastruktúra-szolgáltató 10. alkalommal hirdeti meg patinás seregszemléjét, amelyre a digitalizációra és az innovatív megoldásokra fogékony nonprofit szervezetek jelentkezését várja a pályázati kiírás szerinti témakörökben (esélyegyenlőség, fenntarthatóság, egészségügy, oktatás).

A társaság 2010-ben azzal a céllal hozta létre a díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre, s hogy teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak önmaguk megmutatására.

2016-ban az InnoMax díj szellemisége megújult, középpontba állítva a közérdeket szolgáló innováció érvényesülését. Felismerve a korszerű eszközök és a naprakész tudásátadás jelenőségét a nonprofit szervezetek esetében, 2018-ban a pályázat már teljes egészében a civil szféra szereplőire koncentrált. A legjobb projektötletek ismertségét tovább növelte, hogy azokat az Invitech még az elbírálás időszakában közönségszavazásra is bocsátotta.

Az Invitech a nonprofit szervezetekre fókuszáló koncepcióját viszi tovább 2019-ben is. Egy másik díjra társaság dolgozói is javasolhatnak a környezetükben működő, társadalmilag példamutatóan értékes tevékenységet folytató civil közösségeket.


Marton László

Fontos a díjjal járó szakmai tanácsadás is, amelynek keretében a cég szakemberei abban is segítik a nonprofit szervezeteket, hogy minél sikeresebben végezzék tevékenységüket a gyorsan változó informatikai kihívások közepette, mondta Marton László, az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese, az InnoMax zsűritagja.

Az alapítás óta közel 800 pályamű érkezett, s összesen mintegy 100 projektötlet részesülhetett, némely esetben több millió forintos díjban. A hagyományoknak megfelelően ismét neves szakemberekből álló zsűri választja ki az elismerésre leginkább érdemes 4 pályaművet, de ez alkalommal is lesz közönségszavazás.

A pályázatok beadásának határideje 2020. január 15. A nyertes projekteket 2020 áprilisa és decembere között kell megvalósítania a támogatott szervezeteknek. A kiírás már elérhető a társaság honlapján: www.invitech.hu/innomax.

Kép forrása: Invitech