fbpx

Erre számíthat a logisztikában

Írta: Csomor Zsolt - 2021 május 08.

A Vodafone Magyarország Zrt. és az NLV Klub „Jövőálló megoldások a logisztikában” címmel tart szakmai rendezvényt, ahol arról tájékozódhat, hogy mire számíthat a szektor az elkövetkező években.

 

Jövőbe tekintő megoldások

Az elmúlt év szinte minden iparágra nagy hatással volt, ami alól természetesen a logisztika sem kivétel. A változásokat sikeresen adaptáló vállalatok azonban már a jövőbe tekintenek.

 

logisztikában nlv klub vodafone rendezvény
Kép forrása: Vodafone

 

A 2021. május 13-án megrendezésre kerülő online szakmai eseményen többek között olyan témákat vizsgálnak szakmai szakértők segítségével, hogy mit hoz a jövő a logisztika számára, várható-e gazdasági fellendülés, illetve milyen módszerekkel növelheti egy cég a működési hatékonyságát.

A szervezők szeretnék értékes előadásokkal segíteni Önt és vállalatát, hogy a széles körű információk és digitalizációs lehetőségek megismerésével felkészülhessen a jövő kihívásaira. Emellett bemutatják az Okos eszközmonitoringot, ami egy olyan innovatív gyakorlati megoldás, amellyel támogathatja az adatalapú döntéshozatalt a mindennapi működésében.

 

A szakmai rendezvényre IDE kattintva regisztrálhat.