fbpx

Növelje dolgozói hatékonyságát és biztonságát álláskönnyítő szőnyegekkel!

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 24.

Egészségügyi szakemberek szerte az egész világon azt tanácsolják, hogy a nap során álljunk minél hosszabb időn keresztül, hogy a háti panaszok kialakulását elkerüljük. Ipari környezetben azonban a kemény talapzaton történő statikus, álló munkavégzés azonban már káros az emberi szervezet számára. Az állómunka láb-, talp- és hátfájást, valamint váll- és nyakmerevséget okozhat, illetve jelentősen megnöveli az egészségügyi és a keringési problémák kialakulásának kockázatát.

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy az álláskönnyítő szőnyegek alkalmazása csökkenti a fáradtságérzetet, késlelteti a háti és egyéb ízületi fájdalmak kialakulását, és nem utolsó sorban növeli a dolgozók kényelmét, pozitív közérzetét és ezzel a munkahelyi hatékonyságot.

Munkaadói oldalról, több szempontból is nagyon hasznos alternatívát jelent az álláskönnyítő szőnyegek bevezetése, hiszen napjainkban óriási a munkaerő piacon tapasztalható fluktuáció, és jelentős kiadásokat, veszteséget okoz a táppénzen lévő munkavállaló és annak pótlása. Álláskönnyítő megoldásainkkal viszonylag alacsony befektetéssel megteremthető egy ergonomikus munkahelyi környezet, ahol a dolgozók hatékonyabban és pozitívabban fogják végezni munkájukat, alacsonyabb hibaszázalékkal és kevesebb munkahelyi sérüléssel.

Cégünk minden munkaterületre különböző tulajdonságú álláskönnyítő szőnyegeket kínál, így bármely igénynek eleget teszünk. Az élelmiszer- és gyógyszeripar számára speciális higiéniai szőnyegeket biztosítunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb minőségügyi előírásoknak. Termékeink tesztelhetőek, és személyes szaktanácsadást is vállalunk.

Keressen bizalommal: FAL 2001 Kft.
www.csuszasgatloszalag.hu
0620 464 2672