Hugo Beck – fólia- és papírcsomagolás ugyanazon a gépen

Írta: Szerkesztőség - 2020 március 02.

A német Hugo Beck cég több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző csomagológépek gyártása területén. A dettingeni székhelyű üzemben tevékenykedő 110 specialistának köszönhetően folyamatosan új fejlesztések és innovatív csomagolási megoldások születnek, melyek világszerte nagyon keresettek.

A Hugo Beck piacvezető a flowpack, fóliacsomagolás és továbbfeldolgozó-berendezések gyártásában. Legyen szó kicsi vagy nagy büdzséről, belépőgépről vagy nagyteljesítményű berendezésről, a Hugo Beck kitűnő technológiáinak köszönhetően lefedi a 3.000 és 18.000 ütem/óra közötti teljesítményigényeket.

Hugo Beck paper XL Combi advance csomagológép

A cég legújabb fejlesztése egy olyan csomagológép, mely egyaránt képes papír és fólia csomagolásokat készíteni. A „paper XL combi advance” elnevezésű csomagológépet a vevői igényeknek megfelelően flexibilisen lehet alkalmazni. Egyszerű átállással a gép átáll az új termékre és az új csomagolóanyagra. A különböző csomagolóanyagok használatának lehetősége hosszútávon fenntartható rugalmasságot jelenthet a piacon. Az új könnyű és vékony fóliák használatával például szignifikáns költségmegtakarítást érhetünk el, és emellett pedig a papírcsomagolás lehetősége egy olyan plusz megoldás, amely a gép tulajdonosát a piaci verseny élére repítheti.

Rövid átállási idő, rugalmasság, anyag-megtakarítás és az egyszerű integrálás különböző gyártósorokhoz jellemzi ezt a csomagológépet. Teljesítménye fóliacsomagolásnál max. 15.000 ütem/óra, papír csomagolásnál max. 10.000 ütem/óra.

Igény esetén olyan kiegészítő modul alkalmazása is lehetséges, mely a papír ragasztása helyett varrási megoldást kínál.