fbpx

LEAN: ezt érdemes lesz hallani a standardizálásról

Írta: Kohout Zoltán - 2022 december 09.

Annak is, aki még nem ismeri, annak is, aki elmélyülne benne – tudjon többet az értékteremtő vállalatszervezésről!

Az MLBKT Lean Tagozata december 13-án tartja meg a három előadásból álló interaktív eseménysorozatának 3. előadására, amelynek fő témája a lean gondolkodásmód a gyártási, szolgáltatási folyamatban. A sorozat azon szakemberek számára is értékes tudást ad, akik már ismerik a lean gondolkodásmódot és szeretnék ismereteiket továbbfejleszteni, valamint a lean eszközök előnyeit gyakorlati példákon megtapasztalni – hirdeti az MLBKT. Minden alkalom során kiemelt szerepet kapnak az életszerű példák, az interaktív feladatok. Az előadások során lehetőséget biztosítunk a közös gondolkodásra, teret adva a vélemények, tapasztalatok megosztására.

Az online előadásokon bárki részt vehet: bár az előadások egymásra épülnek, a becsatlakozásra bármikor van lehetőség, sőt, a mostani, 3. előadás is a korábbi előadásokon elhangzottak rövid átismétlésével kezdődik, megkönnyítve a bekapcsolódást. Az eseménysorozaton való részvételt olyan lean iránt érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék megismerni ezt az értékteremtő szemléletet, a lean alapelvek szerint tervezik átalakítani gyártási, vagy szolgáltatási folyamataikat, vagy akár otthoni környezetükben szeretnék a mindennapi tevékenységüket veszteségminimalizáló módon végezni.

Az előadásokra december 13án, délután 16.30-tól kerül sor ZOOM online platformon (a belépő kódot minden jelentkezőnek az előadás napján küldik a regisztrációban megadott e-mail címre).

További infó: Gedei Erika, MLBKT Lean Tagozat, tagozatvezető; regisztráció: https://logisztika.hu/belepes/.