fbpx

Rangos minősítést szerzett a Vegware ltd.

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 16.

A 2006-ban alapított brit Vegware Ltd, a komposztálható élelmiszeripari csomagolási megoldások vezető szolgáltatója első alkalommal kapta meg a „B vállalat” (B Corp) minősítést. Ezt a 2006 óta létező minősítést, az olyan vállalat kaphatja meg, amely önként teljesítette a legmagasabb társadalmi és környezetvédelmi követelményeket. A minősítés sztenderdjeit szándékosan magasra állítják.

Ez a rangos elismerés a Vegware elkötelezettségét tükrözi az etikus és felelős üzleti gyakorlatok mellett, amelyek a társadalom és a környezet számára egyaránt előnyösek.

Minősített B vállalatként a Vegware etikusan működő vállalatok nagy közösségének lett a része

A tanúsítvány a csomagolóipari vállalat pozitív változás előmozdítása iránti elkötelezettségét is bizonyítja. A szigorú társadalmi és környezetvédelmi szabványok teljesítésével a cég csatlakozott a vállalkozások globális közösségéhez, amely a környezetet, az embereket, a közösséget és a célt is előtérbe helyezi.

A Vegware kiváló minőségű, komposztálható, eldobható vendéglátó ipari termékeket kínál a vásárlói számára.  A vállalat termékei a létesítmények széles köre számára a preferált választás, beleértve a kórházakat, kormányhivatalokat, turisztikai szolgáltatókat, oktatási intézményeket, vendéglátó ipart, utazási szektort és élelmiszeripart.

Minősített B vállalatként a Vegware olyan vállalati közösség része lett, amelynek tagjai, több mint 150 iparágat és több mint 80 országot képviselve dolgoznak a világ jobbá tételén. Köztük van a Vegware testvérvállalata, az Eco-Products is, amely a közelmúltban harmadik alkalommal szerzett B Corp minősítést.

Czékus Mihály