fbpx

Aeriu: távoli megvalósíthatósági felmérés

Írta: Szerkesztőség - 2020 április 06.

Az Aeriu drónszoftver startup a koronavírus idején ingyenes megvalósíthatósági felméréssel igyekszik a cégeknek gyors, távoli segítséget nyújtani.

A koronavírus terjedésével a cégek egyre nagyobb kihívásoknak néznek elébe, melyek nem csak a külső, de a belső folyamataikat is érintik: a logisztikai részlegek feladatai, valamint hibátlan működésük kulcsfontosságú szerepet kap a járvány időszakában. Az Aeriu drónalapú megoldásainak köszönhetően jelentősen felgyorsítható a készletek felmerése, növelve a logisztikai folyamatok pontosságát és hatékonyságát.

Az Aeriu legfőbb törekvése, hogy a jelenlegi nehéz időszakban is kiszolgálja új és meglévő partnerei igényeit, ám a koronavírushoz kapcsolódó korlátozások nagyban megnehezítik a projektek megvalósíthatósági felméréseit. A biztonság növelése érdekében és a hatékonyság jegyében az Aeriu egy ingyenes, távoli megvalósíthatósági felmérés bevezetésével könnyíti a logisztikai folyamatok korszerűsítésében érdekelt cégekkel az együttműködést: a megvalósíthatósági felméréshez mindössze egyetlen fotót kell feltölteniük a www.aeriu.co oldalra az érdeklődőknek, s azonnal megtudhatják, hogy az Aeriu fejlesztései használhatóak-e környezetükben.

A projektek megvalósítását a cég továbbra is folyamatosan látja el, sőt az új Starter Kitnek, valamint a Duplitec Kft.-vel kiterjesztett együttműködésnek köszönhetően az Aeriu egyedi megoldását immár kétnapos tréninggel és helyi hardvertámogatással a következő országokba tudja leszállítani: Csehország, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Románia és Magyarország.