fbpx

Fleethero.net – Ingyen segítség szállítmányozóknak

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 április 28.

Az soforallas.com az elmúlt egy hónapban sok megkeresést kapott, hogy tudnak-e segíteni fuvarhoz, vagy éppen extra kapacitáshoz jutni ebben a nehéz időben. A felmerült igényekre úgy döntöttek, megpróbálnak gyorsan segíteni partnereiknek, és elkezdték manuálisan összekötni a keresletet a kínálattal.

Szokták mondani, hogy kétszer segít, aki gyorsan segít, ezért a soforallas.com csapata először e-mailben és telefonon próbálta összekötni a fuvarmegbízókat a fuvarozókkal, de ez nem éppen hatékony és fenntartható megoldás volt. Ezért arra gondoltak, hogy a cégek összekötését és a kapcsolatépítést “digitalizálják” egy kereshető és szűrhető online cégadatbázis formájában azért, hogy a rendszernek minél többen és gyorsabban hasznát tudják venni. Az elmúlt hónapban azon dolgoztak, hogy kifejlesszék a platform első verzióját, ami már teljes mértékben használható a szállítmányozási iparág számára.

Ingyenes regisztráció!

Aki szeretne fuvarhoz jutni, vagy éppen szabad kapacitáshoz, és bővítené kapcsolatrendszerét, az most ingyen tud regisztrálni a fleethero.net oldalán! A rendszer használata teljesen ingyenes minden fuvarozó, szállítmányozó és gyártó/kereskedelmi cég számára. Kapcsolati és cégadatokat csak regisztrált tagok láthatják, azaz zárt rendszer, így nem publikus a normál látogatók számára!

Minél több fuvarozó, szállítmányozó és gyártó regisztrál az oldalra, annál több értéket tud adni az iparág szereplőinek.

Forrás: hungarokamion.hu