Csomagolástechnika az e-kereskedelemben

Az e-kereskedelem (online kereskedelem) világszerte az egyik legdinamikusabban növekvő üzletág.

A vásárlók könnyebben össze tudják hasonlítani a termékek paramétereit a különböző árukereső oldalaknak köszönhetően, és nem utolsó sorban, ki tudják választani, hol találják meg legolcsóbban a kiválasztott termékeket.

Az üzletág sikeréhez nagyban hozzájárulnak azok a szolgáltatások (csomagolóipar, logisztika, csomagküldő cégek, számítástechnika stb.), amelyek segítik a megrendelt áru biztonságos, gyors és sérülésmentes megérkezését a vevőhöz.

A felsorolt szolgáltatások közül a csomagolóipar is igyekszik a vevői igények teljeskörű kielégítésére, amely az áruvédelmet, a logisztika igényeit – például könnyen kezelhetőséget, halmozhatóságot – jelenti. A vevő számára fontos szempont továbbá a csomag könnyű felbonthatósága, a minimális mennyiségű csomagolóanyag felhasználása is.

A jó csomagolást a felsorolt szempontok – műszaki, gazdasági, kereskedelmi, logisztikai, környezetvédelmi stb. – együttes mérlegelésével lehet kiválasztani. A Reményi Csomagolástechnika Kft. a kialakított csomagolóanyag választékával és árukészletével segíti az online kereskedőket, hogy megfeleljenek a vevői igényeknek.

A csomagolóanyag kiválasztásában segítséget nyújt a Reményi Csomagolástechnika weboldala (www.remenyi.hu), kollégái pedig készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére.


áruvédelem csomagolóanyag e-kereskedelem logisztika Reményi